Εκδηλώσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου 2018, η Δήμαρχος Λευκονοίκου παρευρέθηκε στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη του Δήμου Αμμοχώστου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αμμοχώστου κ. Γαλανού.

Η ίδια δήλωσε:

“Δημοσιογραφική Διάσκεψη Δήμου Αμμοχώστου με την ευκαιρία της συνεργασίας του με το ΤΕΠΑΚ για να γίνει κάτι παρόμοιο με το δικό μας, τις Μνήμες Λευκονοίκου. Το ονομάζουν “Φως στο Φως. Αμμόχωστος”. Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου κ. Γαλανός με κάλεσε να πω την εμπειρία μας από τη Συνεργασία μας με το ΤΕΠΑΚ. Στην παρέμβασή μου εκθείασα την προσφορά του Πανεπιστημίου και ιδιαιτέρως του Διευθυντή της Βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ κ. Μάριου Ζέρβα ο οποίος ήταν και είναι δίπλα μας στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε την Ιστορία μας.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη του Δήμου Αμμοχώστου για τη συνεργασία του με το ΤΕΠΑΚ απαθανατιστήκαμε με τη μαθήτρια μου Μαρία Χατζημηνά, κόρη της θεολόγου Καίτης Σείσου από το Λευκόνοικο, με τον Διονύση Καζαμία, γιο του Κίκη Καζαμία που έχει το όνομα του παππού του, με τον Αντιπρύτανη του ΤΕΠΑΚ, τον κ. Κρίστη Χρυσοστόμου, που είναι γαμπρός του Λευκονοίκου, τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ κ. Αναγιωτό, τον φίλο Μάριο Ζέρβα, τους Δημοτικούς Συμβούλους Αμμοχώστου κ. Χατζηκακού και Αντρέα Καζαμία, τον κ. Παύλο Δουκανάρη και την καλή μου φίλη Νίκη από την Αμμόχωστο”.


  • Κοινοποιήστε: