Εκδηλώσεις, Φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 24 Νοεμβρίου 2018,  το Α΄ Φιλολογικό Συνέδριο του Δήμου Λευκονοίκου για τον Μητροπολίτη Κιτίου Κυπριανό Οικονομίδη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα. Παρευρέθηκαν αρκετοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, ο Πρέσβης κ. Μάριος Ιερωνυμίδης, ο Βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, οι Δήμαρχοι Μόρφου, Κυθρέας και Ακανθούς, οι Πρόεδροι των Προσφυγικών Κοινοτήτων Λευκωσίας και Κερύνειας κ.κ. Λευτέρης Αντωνίου και Δήμος Γιάγκου, ο Κοινοτάρχης Ακανθούς κ. Ανδρέας Σκουτάρης και άλλοι.

Στο Συνέδριο παρουσίασαν εργασίες από πρωτογενείς πηγές διακεκριμένοι επιστήμονες από την Κύπρο, όπως ο Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Μιχαηλίδης, ο Καθηγητής Πέτρος Παπαπολυβίου, ο Καθηγητής Γιώργος Γιωργής, ο Δρ Κυριάκος Ιωάννου, ο Δρ Χρυσοβαλάντης Κυριάκου, ο Δρ Χρίστος Κυριακίδης, ο κ. Κωστής Κοκκινόφτας, αλλά και ο Καθηγητής Θεοδόσης Πυλαρινός από την Αθήνα.

Το Συνέδριο έθεσε υπό την αιγίδα του ο Έντιμος Υπουργός Εξωτερικών Δρ Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν το ΡΙΚ.


  • Κοινοποιήστε: