Εκδηλώσεις, Φωτογραφίες

ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ!!
Φωτορεπορτάζ: Πέτρος Πετρίδης

Φίλες και φίλοι, την απέραντη ευγνωμοσύνη τους εξέφρασαν οι παρευρισκόμενοι, πέραν των 100, στην χθεσινή Εκδήλωση – Καλωσόρισμα στην Κύπρο, στον αδελφικό τους φίλο Φίλιπ Κρίστοφερ, χαρίζοντάς του πολλές ζεστές αγκαλιές και φιλιά!! Οι περισσότεροι εξ’ αυτών ήταν επαναπατρισθέντα Μέλη του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής και μέλη του που βρίσκονται στην Κύπρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και που έχουν τον Παγκύπριο και τον Άξιο Πρόεδρό τους πάντα στην καρδιά τους!!

Την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Αμερικής (Παράρτημα Κύπρου), την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του συγκροτήματος Ginger στα Λατσιά, τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Προεδρικός Επίτροπος Φώτης Φωτίου. Ο κ. Χριστοδουλίδης ο οποίος σπούδασε στην Νέα Υόρκη και γνώρισε από κοντά την παροικία μας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς αυτή επειδή, όπως τόνισε, τον έμαθε να αγαπά και να αγωνίζεται για την μαρτυρική μας πατρίδα.

Ο Φίλιπ Κρίστοφερ, στην ομιλία του, τόνισε ότι τα αδέλφια μας που ζουν στις ΗΠΑ έχουν ως μοναδικό κόμμα τους την Κύπρο και αγωνίζονται καθημερινά για την απελευθέρωση των κατεχόμενων τόπων μας και την διακρίβωση της τύχης όλων των αγνοουμένων μας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του κάνοντας κλικ εδώ https://youtu.be/xe2QrmI18ig

Τον Φίλιπ μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους οι Δήμαρχοι των κατεχόμενων Δήμων, Καραβά Νίκος Χατζηστεφάνου και Λευκονοίκου Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη, ο Δήμαρχος Λατσιών Χρίστος Πιτταράς και ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου. Το πρόγραμμα συντόνιζε ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου (Παράρτημα Κύπρου), Κρις Χριστοδούλου, ο οποίος ξεκίνησε την εκδήλωση με μονόλεπτη σιγή στην μνήμη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης εργάστηκαν με πολλή αγάπη, ο Πρόεδρος Κρίς Χριστοδούλου και ο Ταμίας του Παγκυπρίου (Παράρτημα Κύπρου), από τους καλύτερους χορευτές του Χορευτικού του Παγκυπρίου των δεκαετιών ΄80 & ΄90, Χρίστος Σωτηριάδης.

Ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!!


  • Κοινοποιήστε: