Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟΥ
18 Δεκεμβρίου 2017
Ο Δήμος Λευκονοίκου εύχεται Καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη αγάπη, ευλογία, χαρά, δημιουργία και επιστροφή στη γενέθλια γη μας.
Στις 28 Δεκεμβρίου, την Πέμπτη, από τις 5-8 μ.μ. διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Ταξίδι στις γεύσεις του Λευκονοίκου», την οποία συνδιοργανώνει μαζί με το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο», υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη.
Στις 5:30 μ.μ. θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ για το Λευκόνοικο που ετοιμάσαμε φέτος, και θα διανεμηθεί δωρεάν.
Στις 7μ.μ. θα αρχίσει η καλλιτεχνική εκδήλωση με παραδοσιακά κάλαντα και χορούς από το παιδικό χορευτικό συγκρότημα του Σωματείου μας, και στη συνέχεια, Λευκονοικιάτες θα διαγωνιστούν στα τσιαττιστά.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα προσφερθεί οφτόν και χρυσοχέρες νοικοκυρές του Λευκονοίκου θα κεράσουν παραδοσιακά ζυμαρικά της κωμόπολής μας.Επίσης, θα υπάρχει και έκθεση φωτογραφιών από νέους και νέες του Λευκονοίκου, από την τελευταία επίσκεψη-προσκύνημα στη γη των προγόνων τους, που διοργάνωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας με την επιχορήγηση του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.
Η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται με χορηγία του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, το οποίο ευχαριστούμε.
Επιπλέον, στις 29 Δεκεμβρίου, στο Οίκημα του Δήμου Λευκονοίκου στη Λευκωσία, σε εκδήλωση της Σχολικής Εφορείας Λευκονοίκου, θα βραβευθούν οι άριστοι απόφοιτοι μαθητές /μαθήτριες , καθώς επίσης θα γίνει και η απονομή των υποτροφιών/βοηθημάτων από τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Λευκονοίκου «Ελένης Θ. Σαββίδου» και «Κυριακής Θούπα».


  • Κοινοποιήστε: