Επισκέψεις της Δημάρχου σε σχολεία, Φωτογραφίες

Σήμερα ήμουν στο Δημοτικό Σχολείο Πύλας, καλεσμένη της λευκονοικιάτισσας δασκάλας Άντρης Κημήτρη και του Διευθυντή Γιάννη Φαλά, που και οι δύο είναι αγαπημένοι μου. Ενθουσιάστηκα με τις γνώσεις των παιδιών της Δ, Ε και Στ. τάξης αλλά και με την όμορφη ψυχούλα τους.Τα πιο πολλά παιδιά έλκουν την καταγωγή από την Αμμόχωστο.
Η αγάπη τους για την κατεχόμενη γη μας και το ενδιαφέρον τους γι’ αυτήν, με έχουν συγκινήσει. Αυτό δείχνει, βέβαια,την καλή δουλειά που γίνεται στο σχολείο, πράγμα που φαίνεται αμέσως. Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τον ζήλο και το μεράκι τους να μεταγγίσουν στα παιδιά μας την αγάπη για τη γενέθλια γη μας που χάσαμε, αλλά και τη θέληση να πάρουμε πίσω όσα μάς ανήκουν. Γιατί αυτή η γη ανήκει σε αυτά τα παιδιά που είναι η συνέχειά μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον εξαίρετο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Πύλας κ. Γιάννη Φαλά και τις δασκάλες του σχολείου, μεταξύ των οποίων και οι συνδημότισσές μου Άντρη Κημήτρη, Γιώτα Αργυρού ( κόρη της Χρύσως Σαρρή) και Αθηνά Βανέζη, για την ευγένεια, την αγάπη και τη φιλοξενία τους.


  • Κοινοποιήστε: