Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας

Στις 6 Μαΐου 2008 ιδρύθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λευκονοίκου με προσωρινή έδρα το οίκημα του Δήμου Λευκονοίκου στην Αγλατζιά.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Νεολαίας Δήμου Λευκονοίκου είναι μέρος του Προγράμματος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τίτλο «Δημοτικά / Κοινοτικά Συμβούλια Νεολαίας».

Λόγω της κατοχής του Δήμου Λευκονοίκου από τα Τουρκικά στρατεύματα, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λευκονοίκου έχει τους εξής σκοπούς:

  1. Τη συνένωση όλων των νέων του Δήμου Λευκονοίκου, ανεξάρτητα από την κομματική ή ιδεολογική τοποθέτηση τους, και η διατήρηση μεταξύ τους άσβεστης της επιθυμίας για επιστροφή στο Λευκόνοικο.
  2. Τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ όλων των νέων του Δήμου Λευκονοίκου και όλων των Κυπρίων, ιδιαίτερα των προσφύγων, η εξύψωση του φρονήματος τους και η καλλιέργεια πνεύματος αγωνιστικότητας, ενότητας, συνεργασίας, αλληλοβοήθειας και αλληλοκατανόησης.
  3. Η ανεπιφύλακτη και με κάθε μέσο ενίσχυση του αγώνα και των δίκαιων του Κυπριακού λαού για τον τερματισμό της τούρκικης κατοχής και ασφαλής επιστροφής των κατοίκων του Δήμου Λευκονοίκου και όλων των προσφύγων στα σπίτια και τη γη τους κάτω από συνθήκες ελευθερίας, μονιμότητας, ασφάλειας και αξιοπρέπειας.
  4. Τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Λευκονοίκου
  5. Τη γόνιμη συνεργασία και δράση, τη δημιουργική δραστηριοποίηση, τη συλλογικότητα και την ενότητα μαζί με τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, το Προσφυγικό Σωματείο «Το ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟ» και τα υπόλοιπα οργανωμένα σύνολα του Δήμου Λευκονοίκου.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Δήμου μας στα εισερχόμενά σας, κάθε μήνα.

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.