Νέα, Φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα γεύμα του Επαρχιακού Συμβουλίου του Σωματείου μας στη Λάρνακα. Πέρασαν όλοι υπέροχα και έφαγαν νόστιμα φαγητά. Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να λείπει από το τραπέζι αυτό η παραδοσιακή τσιπόπιττα του Λευκονοίκου μας.

Η Δήμαρχος, σε μια ανάρτησή της στο facebook, πρόσθεσε:

“Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Νίκο Αθανασίου και το Επαρχιακό Συμβούλιο του Σωματείου μας στη Λάρνακα για το υπέροχο γεύμα που μάς πρόσφεραν σήμερα. Περιλάμβανε οφτόν του Λευκονοίκου, πατάτες , κεφαλάκια και πουργούρι για νηστεύοντες Την περασμένη βδομάδα περάσαμε ένα όμορφο βράδυ με το Επαρχιακό Συμβούλιο Λευκωσίας και τον Πρόεδρό του κ. Πιερή Γυψιώτη, τους οποίους επίσης ευχαριστώ πολύ. Χωρίς τη βοήθειά όλων των Επαρχιακών Συμβουλίων του Σωματείου μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Η συνεργασία είναι τόσο πολύτιμη, γι’ αυτό τους ευχαριστώ και τους ευγνωμονώ όλους και όλες, και νιώθω τόσο χαρούμενη που έχω τόσο καλούς συνεργάτες και συνεργάτιδες.

Επιδόρπιο για Λευκονοικιάτες του Επαρχιακού Συμβουλίου της Λάρνακας ήταν τσιπόπιτα διά χειρός Γιούλικας Χούτρη Γιάσουμα, γλυκά κουταλιού της συζύγου του Προέδρου κ. Μαργαρίτας Αθανασίου, και καρπούζι.”.


  • Κοινοποιήστε: