Εκδηλώσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου 2018, η Δήμαρχος Λευκονοίκου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αθηένου, παρευρέθηκε στον εσπερινό του Αγίου Φωκά στην Αθηένου.

Η ίδια δήλωσε:

“Στον εσπερινό του Αγίου Φωκά στην Αθηένου, κάναμε τη γιορτή του Αγίου μας. Οι θύμησες μάς έπνιξαν. Τέτοια νύχτα στο ξωκκλήσι μας του Αγίου Φωκά, σε εκείνη την ειδυλλιακή σκηνογραφία μέσα στα περιβόλια με τις χρυσομηλιές και τα καϊσιά, στους πρόποδες του Πενταδακτύλου, μετά τον εσπερινό άνοιγαν οι φούρνοι με το οφτόν, και διασκέδαζαν όλοι και όλες μαζί. Πολλοί έμεναν και το βράδυ εκεί για να παρακολουθήσουν και τη θεία λειτουργία την επομένη το πρωί. Ευχαριστώ τον φίλο Δήμαρχο Αθηένου και τους ιερείς, ιδιαιτέρως τον πατέρα Δημήτριο και την πρεσβυτέρα του για τη φιλοξενία και την αγάπη τους. Έχουμε τόσα κοινά με την Αθηένου. Ξέρουν πολύ καλά τι ήταν το Λευκόνοικο, και μάς εκτιμούν πολύ. Να είναι καλά”.

“Στον Άγιο Φωκά της Αθηένου πήγαμε με τον τέως Αντιδήμαρχο κ. Χριστάκη Χριστοφόρου και τη σύζυγό του Χριστίνα. Βοήθειά μας ο Άγιος Φωκάς μας”.


  • Κοινοποιήστε: