Εκδηλώσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Την Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, η Δήμαρχός μας, μετά από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων και του Σπιτιού της Κύπρου, παραβρέθηκε στο Συνέδριο για τον Εθνικό μας ποιητή, Βασίλη Μιχαηλίδη, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η ίδια δήλωσε:

“Στις 19 Ιουνίου 2018 μετά από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων και του Σπιτιού της Κύπρου παρευρέθηκα και χαιρέτισα το Συνέδριο για τον Ποιητή μας Βασίλη Μιχαηλίδη που πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα. Μαζί μας και η φίλη Άννα Βελούση από το Λευκόνοικο που ζει στην Αθήνα. Ευχαριστώ όλους τους καλούς φίλους και φίλες για την αγάπη τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζω προς την κ. Μαρία Παναγίδου, Μορφωτική Ακόλουθο στο Σπίτι της Κύπρου για όλη την προσφορά της. Στο Συνέδριο αυτό μαζί με τον Δρα Κυριάκο Ιωάννου χαρήκαμε τη συνάντηση με τους Καθηγητές κ. Χαραλαμπάκη και κ. Θεοδόση Πυλαρινό, καλούς φίλους της Κύπρου. Προσωπικά χάρηκα και τη συναντησή μου με τον αγαπημένο μου Πρέσβυ της Κύπρου στην ΑΘήνα κ. Κυριάκο Κενεβέζο.
Ευχαριστώ, επίσης, τις αγαπημένες μου φίλες Γιούλικα Χούτρη Γιάσουμα και Παναγιώτα Μιχαλάκη Κονναρή που οικειοθελώς ετοίμασαν τσιπόπιτα και δάκτυλα για να κεράσουμε τους φίλους μας που τίμησαν τον Ποιητή μας. Πώς να μη συγκινούμαι με τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης από τον κόσμο του Λευκονοίκου μας; Αυτός ο κόσμος αξίζει την αφοσίωσή μου και την ευγνωμοσύνη μου! Όπως και ο αγαπημένος μου Αριστείδης για τις φωτογραφίες του”.


  • Κοινοποιήστε: