Ανακοινώσεις, Νέα

Καταρχάς, θέλω να τονίσω ότι πριν καν εκλεγώ Δήμαρχος Λευκονοίκου, το 2016, ως μοναχικός καβαλλάρης, χωρίς δικό μου ψηφοδέλτιο, άρχισε ένας ανηλεής, απηνής και υπόγειος πόλεμος συκοφαντίας, λάσπης, διασυρμού, εμπαιγμού και χλευασμού, ακόμη και μπροστά μου, γιατί δεν μπόρεσαν κάποιοι να αποδεχτούν ότι ο κόσμος του Λευκονοίκου αψήφησε τα ψέματα και τις εμπάθειες.
Για τέσσερα χρόνια υπάρχει το πρόβλημα αυτό στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου η πλειοψηφία κάθε φορά που έκανα μια εισήγηση για να οργανώσουμε μια εκδήλωση, έπρεπε να δώσουμε μάχες για να το αποδεχτούν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα απέρριπταν, απλώς και μόνο, γιατί το ήθελε η Δήμαρχος. Βεβαίως, τίποτα δεν τους άρεσε, όλα τα θεωρούσαν λάθος, πάντα είχαν τις αντιρρήσεις τους, ενώ παρακολουθούσαν στις πλείστες περιπτώσεις ως απλοί θεατές. Ευτυχώς που υπάρχουν πολλοί φίλοι και φίλες που συνεργάζονταν μαζί μου, τους οποίους ευγνωμονώ, και κάναμε θαύματα. Γι’ αυτό νιώθω τόσο ευλογημένη!
Αρκεί να αναφέρω ελάχιστα από τα πιο μικρά προβλήματα: δεν δέχονταν να φωτογραφίζουμε τις εκδηλώσεις του Δήμου μας, (να είναι καλά οι φίλοι και οι φίλες μας που μας βοηθούσαν), δεν δέχονταν να έχω ως Δήμαρχος κομπιούτερ δικό μου στο γραφείο για 3,5 χρόνια και έφερνα το δικό μου, δεν δέχονταν να ετοιμάσουμε άλμπουμς για να μείνουν στους επόμενους, όπως βρήκαμε πολλά άλμπουμς στο Δημαρχείο των προηγούμενων χρόνων, παρόλο που έφερα γι’ αυτό τον σκοπό χορηγίες στον Δήμο μας από φίλους μας. Αν έπρεπε να τα απαριθμήσω, δεν θα σταματούσα.
Αξίζει να τονίσουμε ότι είμαστε ο Δήμος που παίρνει τη μικρότερη κυβερνητική χορηγία από όλους τους άλλους Δήμους, και στο τέλος του χρόνου πάντα επιστρέφουμε πολλές χιλιάδες πίσω στην κυβέρνηση, γιατί δεν τα αξιοποιούμε. Παρά ταύτα, με κατηγορούν ότι ξοδεύω λεφτά, ενώ όπως αναφέρω και σε έκθεσή μου στον Γενικό Ελεγκτή, στις πλείστες των περιπτώσεων, όταν κερνούμε τον κόσμο, τα κεράσματα ετοιμάζονται από τις χρυσοχέρες φίλες μας αλλά και στο σπίτι μου, ενώ ελάχιστες φορές πλήρωσε κάποια λεφτά ο Δήμος.
Με κατηγορούν ότι κάναμε ταξίδια διαφώτισης, αλλά αυτοί τα ενέκριναν. Εξάλλου, είναι και μέρος της αποστολής μας ως κατεχόμενων δήμων η διαφώτιση για το πρόβλημά μας, γι’ αυτό και η κυβέρνηση μάς δίνει ένα ποσόν γι’ αυτό τον σκοπό. Ο ίδιος ο ΥΠΕΞ, δυο φορές που τον συναντήσαμε, αυτό υποστηρίζει. Βεβαίως, αυτές τις λίγες φορές που προλάβαμε, προ ιού να κάνουμε διαφώτιση, όλοι έρχονταν πίσω και έλεγαν τα καλύτερα λόγια για την τέλεια οργάνωση της εκστρατείας χάρη στη Δήμαρχο και την επιτυχία της διαφώτισης που κάναμε. Και σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πιο πολλά από τα κεράσματα και τα δώρα ήταν δικά της Δημάρχου.

  • Κοινοποιήστε: