Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟΥ(Αρ.3)

22 Ιανουαρίου 2018

“Πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγενιάτικες παιδικές γιορτές και στις τρεις πόλεις που ζουν Λευκονοικιάτες, Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, στις οποίες μετά από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ταχυδακτυλουργό, θέατρο σκιών και παιγνίδι γνώσεων για την κωμόπολή μας, δόθηκαν τα δώρα στα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη, που φέτος ήταν ένα όμορφο λογοτεχνικό βιβλίο κατάλληλο για την ηλικία κάθε παιδιού.

Επίσης, η Σχολική Εφορεία Λευκονοίκου βράβευσε τους άριστους μαθητές/μαθήτριες με καταγωγή από το Λευκόνοικο, και ταυτόχρονα δόθηκαν τα βοηθήματα από τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Λευκονοίκου, Ελένης Θ. Σαββίδου και Κυριακής Θούπα.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη εκδρομή σε ξενοδοχείο της Πάφου του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο», παράρτημα Λεμεσού.

Στις 29 Ιανουαρίου 2018 ο Γέροντας Εφραίμ, η Μονή Βατοπαιδίου, η Δήμαρχος Λευκονοίκου κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη και ο Σύνδεσμος Μαθητών, Αποφοίτων και Απογόνων Ανωτέρας Σχολής-Γυμνασίου Λευκονοίκου, διοργανώνουν Εκδήλωση Τιμής για τους τρεις τελευταίους Γυμνασιάρχες και τους καθηγητές/τριες Γυμνασίου Λευκονοίκου που αφυπηρέτησαν μετά το 1998. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Οίκημα του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο» στη Λάρνακα, στις 7μ.μ.”.

 


  • Κοινοποιήστε: