Δελτία Τύπου

6o Δελτίο Τύπου Δήμου Λευκονοίκου

3 Μαΐου 2019

1)Την Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, στις 6:30 μ.μ., ο Δήμος Λευκονοίκου κάλεσε τους δημότες του που κατοικούν στην Ελεύθερη Αμμόχωστο, για καφέ στο κέντρο «Ερωφύλη», Κρυού Νερού 26, στην Αγία Νάπα.

Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟ…της Μεσαρκάς καμάριν» και θα διανεμήθηκε δωρεάν το Λεύκωμα «Πεπραγμένα Δήμου Λευκονοίκου 2017-2018».

2)Την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε το 4ο Φιλολογικό Μνημόσυνο για τον Ρε Αλέξη, στις 7:30 μ.μ., στο Οίκημα του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο» στη Λάρνακα, σε συνεργασία με την Κοινότητα Μηλιάς Αμμοχώστου.

3)Την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019, στις 7μ.μ., ο Δήμος Λευκονοίκου παρουσίασε το Λεύκωμα «Πεπραγμένα Δήμου Λευκονοίκου 2017-2018» στο Οίκημα του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο» στη Λάρνακα. Η εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων, κ. Ιωσηφίνας Αντωνίου, ήταν άκρως συγκινητική, κυρίως με τα τραγούδια της κ. Μάρως Μήτσα, Μουσικού, την οποία συνόδευε ο μαθητής της στο Γυμνάσιο Λευκονοίκου, κ. Ανδρέας Πόππος.

4)Το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο» πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκονοίκου προσκύνημα στο Λευκόνοικο και τον Απόστολο Ανδρέα. Για άλλη μια φορά οι κάτοικοι του Λευκονοίκου βίωσαν τα αισθήματα της χαρμολύπης.

5)Την ερχόμενη Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού, ο Δήμος Λευκονοίκου και τα οργανωμένα σύνολά του, σε συνεργασία με τον Δήμο Μόρφου θα τελέσουν το ετήσιο Μνημόσυνο του ευεργέτη τους, Γεωργίου Καμιντζή, ο οποίος έκτισε τα Γυμνάσια και στις δυο κωμοπόλεις. Μάλιστα, στο Λευκόνοικο, συνέβαλε και στο κτίσιμο της Αίθουσας Τελετών του Γυμνασίου. Μετά το μνημόσυνο, θα τελεστεί τρισάγιο στον τάφο του.

 

 


  • Κοινοποιήστε: