Δελτία Τύπου

7ο Δελτίο Τύπου Δήμου Λευκονοίκου, 10 Οκτωβρίου 2017

1)Ο Δήμος Λευκονοίκου την Ιη Οκτωβρίου συμμετείχε στο παραδοσιακό φεστιβάλ των κοινοτήτων Λάρνακας με έκθεση των γνωστών Λευκονοικιάτικων Υφαντών και κεντημάτων, εξαίρετων κειμηλίων της πλούσιας κωμόπολης της Μεσαορίας, που μαρτυρούν την αρχοντιά και τη νοικοκυροσύνη των γυναικών της.

2)Την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017, στις 4 μ.μ., θα γίνει η τελετή παραλαβής της εκκλησίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, μιας ιστορικής και μεγαλόπρεπης εκκλησίας, από τον εργολάβο που αναστήλωσε την εκκλησία, η οποία κινδύνευε να καταρρεύσει.

3) Το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017, θα γίνει εκδρομή συνταξιούχων Λευκονοικιατών στη Μονή Παναγίας Αμυρούς, και ακολούθως ο Δήμος θα δεξιωθεί τους δημότες του σε εστιατόριο της περιοχής.

4)Την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017, μετά από πρόσκληση του Δήμου Αθηένου, οι γυναίκες του Δήμου Λευκονοίκου συμμετέχουν στο 1ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων, με παραδοσιακά ζυμαρικά του Λευκονοίκου και της Μεσαορίας.

5)Την Τρίτη,17 Οκτωβρίου 2017, στο οίκημα του Σωματείου “Το Λευκόνοικο” στη Λάρνακα, η Θεατρική Ομάδα “Δημιουργείν” θα παρουσιάσει το θεατρικό δρώμενο “Ρωμιοσύνη” σε ποίηση Βασίλη Μιχαηλίδη. Η εκδήλωση εντάσσεται στα 100 χρόνια από τον θάνατο του Εθνικού μας Ποιητή, τέκνου της κωμόπολης.

 

 

 


  • Κοινοποιήστε: