Δελτία Τύπου

Αγλαντζιά, 13 Οκτωβρίου 2018
10ο Δελτίο Τύπου Δήμου Λευκονοίκου

“Ο Δήμος Λευκονοίκου ανακοινώνει ότι την περασμένη Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018, όλοι οι φορείς του Λευκονοίκου είχαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν στα ιερά μνημεία της κατεχόμενης κωμόπολής τους. Ο Μητροπολίτης Βασίλειος υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει τον Δήμο Λευκονοίκου στα αιτήματά του.
Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμος Λευκονοίκου πραγματοποίησε εκδρομή των συνταξιούχων του στις Ιερές Μονές Αγίου Ραφαήλ και Αγίου Κενδέα, και ακολούθως δεξιώθηκε τους συνταξιούχους σε κέντρο της περιοχής. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο συναπάντημα συγγενών και φίλων.
Επίσης, αντιπροσωπεία του Δήμου Λευκονοίκου, αποτελούμενη από τη Δήμαρχο κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, τον Πρόεδρο του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο» κ. Φωκά Ριρή και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτήρη Κόκκινο, μετά από πρόσκληση, θα παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ «ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟ…της Μεσαρκάς καμάριν» στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα, την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου, και στο Κυπριακό Πολιτιστικό Κέντρο Βιέννης, στις 20 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. Η αντιπροσωπεία του Δήμου Λευκονοίκου προγραμματίζει κάποιες επαφές με αξιωματούχους στη Βιέννη, με τη βοήθεια της Κυπριακής Πρεσβείας και του βαρύτονου κ. Κύρου Πατσαλίδη, για διαφώτιση σχετικά με την κατοχή της πατρίδας μας αλλά και τον πόθο μας για επιστροφή.
Μαζί της η αντιπροσωπεία θα μεταφέρει και Έκθεση Φωτογραφίας από την κωμόπολή τους σε Banners”.


  • Κοινοποιήστε: