Δελτία Τύπου

Συναντήσεις Δημάρχου Λευκονοίκου στην Αθήνα

Σε ιδιωτική επίσκεψη στην Αθήνα, η Δήμαρχος Λευκονοίκου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο είχαν μια πολύ εγκάρδια συνομιλία στο γραφείο του, κατά την οποία τον ενημέρωσε για την κωμόπολή της, για το έργο των Δημάρχων των Κατεχόμενων Δήμων, αλλά και τον κάλεσε να έρθει να γνωρίσει το Λευκόνοικο και να βιώσει από κοντά τη βεβήλωση.

Επίσης, είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Περιστερίου, κ. Αντρέα Παχατουρίδη, μια λαμπρή προσωπικότητα, που εκλέγεται για 5η θητεία στον Δήμο του, που τον έχει αναβαθμίσει σε έναν από τους πρωτοπόρους Δήμους της χώρας. Μίλησαν για πολλά, όπως για τις μικρασιάτικες ρίζες του, και αντάλλαξαν απόψεις για τον ρόλο των Δημάρχων των Κατεχόμενων Δήμων».

Επιπλέον, επισκέφθηκε το Υπουργείο Τουρισμού και είχε συνάντηση με τον Υπουργό, κ. Χάρη Θεοχάρη, και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Κωνσταντίνο Λούλλη, ενώ δεν παρέλειψε να περάσει και από την κυπριακή πρεσβεία για να χαιρετήσει τον Πρέσβη μας, κ. Κυριάκο Κενεβέζο.

Σε όλες τις συναντήσεις πρόσφερε και τον τόμο «Πεπραγμένα του Δήμου Λευκονοίκου 2017-2018».

Ταυτόχρονα, ως προσκεκλημένη στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε και με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με Υπουργούς, αλλά και με στελέχη πρώτης γραμμής της ελληνικής κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, συναντήθηκε, επιπρόσθετα, και με φοιτητές και φοιτήτριες από το Λευκόνοικο, και ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία να γνωριστούν τα νέα παιδιά και μεταξύ τους, να μιλήσουν για το Λευκόνοικο και να θυμηθούν παλιούς ανθρώπους της κωμόπολής τους.

 

 

 

 

 

 

 


  • Κοινοποιήστε: