Δελτία Τύπου

Υποτροφία στη μνήμη του ήρωα Πέτρου Βελούση από το Λευκόνοικο

Τα αδέλφια του ήρωα Πέτρου Βελούση, απόφοιτου του Γυμνασίου Λευκονοίκου, Χάρης Βελούσης και Άννα Βελούση-Σπιθουράκη, που ζουν στην Αθήνα, προσέφεραν μια υποτροφία στη μνήμη του μ. Πέτρου.

Η υποτροφία ύψους 1000 ευρώ αποφασίστηκε να δοθεί στον φοιτητή του Παν. Κύπρου-τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών- Μάριο Ρούσο, εγγονό του Δήμου και Παναγιώτας Σεκκέ από το Λευκόνοικο, τον οποίο συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλές σπουδές.

Την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, ο κ. Πανίκκος Πίττας, ξάδελφος του Χάρη Βελούση και της Άννας Βελούση-Σπιθουράκη, παρέδωσε, στην παρουσία και της Δημάρχου Λευκονοίκου, το ποσόν της υποτροφίας στον Μάριο Ρούσο. Η υποτροφία δίνεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης έξη χρόνων από την κηδεία του Πέτρου Βελούση. Με αυτόν τον τρόπο τιμούν τη μνήμη του οι δύο οικογένειες: η οικογένεια Χάρη και Λίνας Βελούση, μαζί με τα παιδιά τους Αντρέα και Πέτρο Βελούση, και η οικογένεια Δημήτρη και Άννας Σπιθουράκη, μαζί με την κόρη τους Ελένη Σπιθουράκη. Τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία τους, να τους έχει ο Θεός καλά και να ευχηθούμε το παράδειγμά τους να βρει μιμητές. Αιωνία η μνήμη του Πέτρου Βελούση!

27 Ιανουαρίου 2021


  • Κοινοποιήστε: