Νέα

Αγαπητοί μου φίλοι και αγαπητές μου φίλες,
Ετήσια Έκδοση Δήμου Λευκονοίκου «Πεπραγμένα Δήμου Λευκονοίκου 2019» Τ2

 

Μαζί με τις εγκάρδιες ευχές μου για τη νέα χρονιά, με χαρά και περηφάνια σας αποστέλλω το νέο τεύχος της ετήσιας έκδοσης του Δήμου μας με τίτλο «Πεπραγμένα Δήμου Λευκονοίκου 2019», τεύχος 2ο, στο οποίο περιλαμβάνονται οι περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις μας στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σε μια ευλογημένη χρονιά και ταυτόχρονα πολύ δημιουργική. Το 2019 ήταν η χρονιά που τιμήσαμε τα 80χρονα του Δήμου μας (1939-2019).
Ταυτόχρονα, μαζί με τις δράσεις μας, δημοσιεύουμε και φωτογραφίες από την παρουσίαση του Δήμου μας στα ΜΜΕ, διάφορα άρθρα τα οποία έχουν σχέση με την κωμόπολή μας, ποιήματα, ενθυμήματα και φωτογραφίες από τη μαθητική ζωή στο Λευκόνοικο κ.ά.

Αναντίλεκτα, η πανδημία που ακολούθησε μέσα στο 2020 σταμάτησε τη δημιουργική πορεία μας. Όμως, δεν μπόρεσε να κάμψει την επιθυμία μας να κάνουμε το χρέος μας προς την κατεχόμενη κωμόπολή μας και τον κόσμο μας, κυρίως τις νέες γενιές. Ετοιμάσαμε βιβλία και βρήκαμε άλλα κανάλια επικοινωνίας μέσω του διαδικτύου. Γιατί έχουμε ηθική ευθύνη και χρέος μέγιστο να συντηρήσουμε τη μνήμη, τις παραδόσεις μας, την ιστορία μας, τις ιστορίες των ανθρώπων μας. Μέχρι την άγια ώρα της επιστροφής μας.

Καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία, δημιουργία, αισιοδοξία και αγάπη!

 

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη,
Δήμαρχος Λευκονοίκου


  • Κοινοποιήστε: