Επισκέψεις-Συναντήσεις, Φωτογραφίες

Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη

“Σήμερα είχαμε μια ωραία συνάντηση με οφτόν του Λευκονοίκου αλλά και με γίγαντες για τους νηστεύοντες. Οικοδεσπότης ο αγαπημένος μας Κυριάκος Ακαθιώτης που μας δεξιώθηκε στο σπίτι του στη Φλάσου.Περάσαμε εξαιρετικά. Μια μέρα στην εξοχή με ηρεμία και υπέροχη παρέα, ανάμεσα σε ανθρώπους που συνδέονται με δεσμούς αγάπης και εκτίμησης”.

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός. Πρωτοκαθεδρία στο τραπέζι μας είχε σήμερα ο Τζιώρτζης Καραγιώργης, ένας από τους ιδιοκτήτες του κέντρου Ελυζέ στο Λονδίνο, όπου εντυπωσίαζε με τον χορό των ποτηριών. Κεφάτος, με αστείρευτο χιούμορ μαζί με τον ξάδελφό μου Μιχαλάκη Ττακούσιη, που τον συναγωνιζόταν σε εξιστόρηση ευτράπελων στιγμών, χάρισε στους υπόλοιπους λίγες ώρες χαράς και ευτυχίας. Μαζί μας, ανάμεσα σε άλλους, και ο Σωτήρης ο Πρόσφυγας με τη χαριέστατη σύζυγό του Βούλα, ο Νίκος Αθανασίου, η κ. Μάρω Καραγιώργη, η κ. Μελανή Τακκούσιη, ο Τάσος Παυλάγκος, ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος κ. Παύλος Ιωάννου, η ηθοποιός κ Λουκία Μουσουλιώτη, ο Φάνης, ο Στέλιος Μούσκος, κ.ά.
Ευχαριστούμε θερμότατα τον φίλτατό μας Κυριάκο Ακαθιώτη για την αβραμιαία, δεσποτική φιλοξενία. Μας είχε και κόνναρα που μας θυμίζουν την παιδική μας ηλικία.
Φύγαμε από την όμορφη Φλάσου, με γεμάτες μπαταρίες. Ευφράνθηκε κυρίως η καρδιά μας”.

  • Κοινοποιήστε: