Άρθρα της Δημάρχου

Της Ζήνας Λυσάνδρου-Παναγίδη, Δημάρχου Λευκονοίκου

Έλεγα να μην ανοίξω το στόμα μου.

Έλεγα ότι η σιωπή είναι η απάντηση του “σκούντρου σου”.

Κρατούσα εδώ και μια τετραετία και πλέον μια στάση αξιοπρεπή και δεν καταδεχόμουν να πέσω στο επίπεδο κάποιων οι οποίοι με χλεύαζαν, με λοιδωρούσαν, έχοντας υπόψη μου το δοκίμιο του μεγάλου Ευάγγελου Παπανούτσου για τον διάλογο, το οποίο δίδαξα για πολλά χρόνια, στο οποίο υποστήριζε σε γενικές γραμμές ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ο διάλογος είναι ανέφικτος.

Απόψε, αποφάσισα ότι ο κύβος ερρίφθη! Alea jactα est. Στις ασύστολες συκοφαντίες θα απαντώ με ντοκουμέντα, όπως απάντησα στις 56 κατηγορίες που μου είχαν προσάψει οι κατήγοροί μου. Ήμουν στο γραφείο του ανακριτή του Τ.Α.Ε. Αρχηγείου Αστυνομίας για 8:30 ώρες. Από τις 9 π.μ
έως τις 5:30 μ.μ. Όλο το ανακριτικό υλικό στάληκε στη Γενική Εισαγγελία. Ο Γενικός Εισαγγελέας απέστειλε πίσω στον Αρχηγό της Αστυνομίας τον φάκελλο, επί κυβερνήσεως Αναστασιάδη, αρχές του νέου χρόνου, και έγραφε ότι όλες οι ενέργειες της Δημάρχου ήταν νόμιμες, γι’ αυτό να αρχειοθετηθεί ο φάκελλος.

Για την απάντηση του Γενικού Εισαγγελέα ενημερώθηκαν οι Δημ. Σύμβουλοι μέσω του δεύτερου δικηγόρου τους.

Τον πρώτο τον απέλυσαν φαίνεται, γιατί από τις απαντήσεις μου στις επιστολές που μου έστελλε, κατάλαβε ότι για όλες τις κατηγορίες είχα τον νόμο που με υποστήριζε.

Η συνέχεια προσεχώς…


  • Κοινοποιήστε: