Εκδηλώσεις, Εκδημία Κλαίρης Αγγελίδου, Συνέδρια

Δεύτερη μέρα του συνεδρίου ” Κλαίρη Αγγελίδου: η γυναίκα που ξεχώρισε, που εμπνέει”.

Οφείλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον αγαπημένο μου επίτιμο Δημότη Λευκονοίκου, Δρα Κυριάκο Ιωάννου, γεραρό μελετητή, για την εκπληκτική παρουσίαση του ποιήματος της Κλαίρης Αγγελίδου ” Το ζειμπέκικο του Ανδρέα Παναγίδη, ή: το μαντίλι της λεβεντιάς και της έμπνευσης στον ποιητικό αργαλειό της Κλαίρης Αγγελίδου”, το οποίο στην ουσία είναι αφιερωμένο στον σύζυγό μου, Αριστείδη Παναγίδη, που ως τετράχρονο παιδί χόρεψε με τον πατέρα του και τον παππού του τον χορό της λεβεντιάς, τον τελευταίο χορό του ήρωα.

Η δική μου παρέμβαση ήταν: “Ο άνθρωπος Κλαίρη Αγγελίδου” και φορτίστηκα υπερβολικά, μεταφέροντας τη φόρτισή μου και στους συνέδρους. Ας είναι αιωνία η μνήμη της!
Άπειρες ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην οτρηρή αδελφική μου φίλη, τη Δρα Ειρήνη Παρασκευά- Ροδοσθένους, Πρόεδρο Δ.Σ. του Φιλολογικού Συλλόγου ” Παρνασσός” – Παράρτημα Κύπρου, για την εξαίρετη διοργάνωση, καθώς και σε όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Συγχαρητήρια, ασφαλώς, αξίζουν και σε όλους τους έκλεκτούς ομιλητές και τις εκλεκτές ομιλήτριες που τίμησαν με την παρουσία τους την αείμνηστη Κλαίρη Αγγελίδου, την πνευματική μου μητέρα!
  • Κοινοποιήστε: