Νέα

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου δήλωσε:
Λόγω της άρνησης της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων Λευκονοίκου να λάβουμε ως Δήμος μέρος σε διαδικτυακή διάλεξη για τον Βασίλη Μιχαηλίδη, συμμετέχω ως Δήμαρχος Λευκονοίκου μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. κ. Γιαννάκη Σιακαλή και Θεόδωρο Πόππο, σε αυτή τη σειρά διαλέξεων για το 1821. Ευχαριστώ από καρδιάς τον αγαπητό φίλο κ. Χριστόδουλο Βασιλειάδη, Νομικό, για αυτή την ευκαιρία που μας δίνει. Η συνεργασία μαζί του είναι τιμή για μας!
Σειρά Διαλέξεων για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία
– Λάθη και παραλείψεις στην εμβληματική “9η Ιουλίου του Ι821…” του Βασίλη Μιχαηλίδη και η ιαματική παρουσία της χειρόγραφης παράδοσης
Η Ηχώ της Κύπρου 1821 – 2021 σε συνεργασία με τη Δήμαρχο Λευκονοίκου, Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη, σας προσκαλούν στη διάλεξη της σειράς Διαλέξεων για το 1821, με τίτλο «Λάθη και παραλείψεις στην εμβληματική “9η Ιουλίου του Ι821…” του Βασίλη Μιχαηλίδη και η ιαματική παρουσία της χειρόγραφης παράδοσης», με κεντρικό ομιλητή τον Δρα Κυριάκο Ιωάννου, μεταδιδακτορικό ερευνητή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου 2021 στις 11:00 π.μ. διαδικτυακά, στο πλαίσιο των διαλέξεων για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία που διοργανώνει η Ηχώ της Κύπρου 1821 – 2021 σε συνεργασία με σημαντικούς εθνικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς της Κύπρου.

  • Κοινοποιήστε: