Εκδηλώσεις, Φωτογραφίες

Τo Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το γαστρονομικό φεστιβάλ HoReGaEXPO, στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, όπου συμμετείχε και ο Δήμος μας. Η Δήμαρχος Λευκονοίκου κ. Ζήνα Λυσάνδρου – Παναγίδη, μαζί με γυναίκες από το Λευκόνοικο, έφτιαξαν διπλοπισιήδες και κέρασαν τον κόσμο.

Η Δήμαρχος ανέφερε:

«Για μας τις Μεσαρίτισσες η ενασχόληση με το ζυμάρι είναι απόλαυση μεγάλη. Περάσαμε υπέροχα, την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019, στο διεθνές γαστρονομικό φεστιβάλ στη Διεθνή Έκθεση, ετοιμάζοντας τις διπλοπισιήδες μας με αγαπημένες μου φίλες που αγαπώ και θαυμάζω. Σας ευγνωμονώ, Αντρούλα μου, Χριστίνα μου, Παντελίτσα μου, Κίκα μου, Μάρω μου, γιατί είστε πλάι μου, γιατί συμμερίζεστε τα οράματά μου, γιατί είστε περήφανες για τον γαστρονομικό πλούτο μας. Μαζί μας και ο σεφ, κ. Χρίστος Χριστοδούλου, από την Αμμόχωστο, και η φίλη κ. Κοραλλία Χατζηπιερή από την Ακανθού».

«Τι μεγάλη χαρά, όταν ετοιμάζεις ζυμαρικά να κεράσεις δικούς και ξένους! Όλοι οι φίλοι και οι φίλες, αλλά και άνθρωποι που μας γνώρισαν για πρώτη φορά ενθουσιάστηκαν.με τα ζυμαρικά μας: τσιπόπιτα, διπλοπουρέκια και διπλοπισιήδες. Οφείλω να ευχαριστήσω και τη φίλη, Δημοτική Σύμβουλο Μόρφου, κ. Μάρω Κεή, για την εξαίσια κρέμα που μας προμήθευσε για τα διπλοπουρέκια μας.

Ήταν μια γιορτή χαράς για μας, για τον Δήμο Ακανθούς και τον Δήμο Μόρφου. Σας ευχαριστώ πολύ, αγαπημένες μου φίλες, Ελένη Χατζημιχαήλ, που μας έδωσες την ιδέα, και Μάρω Κεή. Να μας έχει ο Θεός καλά να προβάλλουμε τη γαστρονομία μας.

Σημ: όλα τα έξοδα δικά μας.

Οι Ακαθιώτισσες έφτιαξαν εξαιρετικά φαγητά και η Μόρφου εξαίσια πουρέκκια με κρέμα».


  • Κοινοποιήστε: