Νέα, Φωτογραφίες

Η Δήμαρχος σχολίασε:

“Από ψες είμαι συγκλονισμένη. Με γρίππη στο κρεβάτι, έμαθα για ένα πολύ αναπάντεχο συμβάν. Έφυγε μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο η Νίτσα μας, η Νίτσα Λοΐζου Ματσάγκου, η καλή μας η Νίτσα, η ομορφοκόρη, η άριστη μαθήτρια του Γυμνασίου Λευκονοίκου, η γλυκιά δασκάλα που γεννήθηκε στις Γούφες, αλλά ανατράφηκε στο Λευκόνοικο. Έφυγε για το ουράνιο ταξίδι για να συναντήσει τον παπά και τον αδελφό της, τον Λοϊζάκη.

Μας συνδέουν όμορφες στιγμές αγάπης και αφοσίωσης με τη Νίτσα μας. Μας θεωρούσε αδέλφια της, επειδή ο παπάς μου με τον παπά της ήταν αδελφικοί φίλοι και του είχε εμπιστοσύνη να φροντίζει τα κορίτσια του που έμεναν στο Λευκόνοικο. Ο παπάς μου την έμαθε να οδηγεί αυτοκίνητο, όπως έκανε και με μένα. Έχουμε τόσο όμορφες αναμνήσεις. Πάντα με αποκαλούσε αδελφούλα της και ξεχείλιζε από αγάπη.

Καλό σου ταξίδι, Νίτσα μας! Αιωνία η μνήμη σου! Χαιρετίσματα στον παπά σου, τον Λοϊζάκη και τον παπά μου, που θα κάνουν μεγάλες χαρές που θα συναντηθείτε. Καλό παράδεισο!

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Κυριακή, 5.1.2020, από την εκκλησία του Αγ. Δημητρίου στην Ακρόπολη στις 12.00μ. Η οικογένειά της θα δεχθεί συλλυπητήρια μεταξύ 11.00 – 12.00. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγ. Νικολάου στην Π. Λακατάμια”.


  • Κοινοποιήστε: