200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, Βίντεο, Εκδηλώσεις, Φωτογραφίες

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου ανέφερε:
“Ψες βιώσαμε μια μυσταγωγία. 9η Ιουλίου και στο θέατρο του Δήμου Στροβόλου απολαύσαμε την αιθέρια Ελένη Χατζηαυξέντη σε μια εξαίσια παράσταση. Στη συνέχεια, πήρε τη σκυτάλη η χορωδία της ΠΑΣΥΔΥ με τη μαέστρο της κ. Μάρω Εξηντάρη- Μήτσα, με υπέροχα τραγούδια. Στο πιάνο ο εξαίρετος κ. Μάριος Ιωάννου.
Μια εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας με την υπογραφή της Δρος Ειρήνης Παρασκευά- Ροδοσθένους, στην οποία παρέστη και μίλησε ο Υπουργός Π.Π.Α.Ν. κ. Πρόδρομος Προδρόμου από στήθους, ενώ έλαμψαν με την απουσία τους όλοι οι υπηρεσιακοί του Υπουργείου, εκτός μιας εξαίρεσης. Γίνεται να γιορτάζει το Υπουργείο την 9η Ιουλίου και οι οφφικιάλιοί του να αδιαφορούν; Κρίμα!!!Αυτή η βροντερή απουσία μάς προξένησε αλγεινή εντύπωση, όπως και η παρουσία των πρώην συναδέλφων μου εκπαιδευτικών.
Προσωπικά, βίωσα μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Δύο αγαπημένες μου φίλες, η μαέστρος και η παρουσιάστρια- υπεύθυνη της εκδήλωσης, για άλλη μια φορά τίμησαν το Λευκόνοικό μας, αποδεικνύοντας την ποιότητα και το επίπεδο των γυναικών μας. Ευτυχής και περήφανη Δήμαρχος!
Αγαπημένε μου Δήμαρχε Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, άπειρες ευχαριστίες και συγχαρητήρια”.
Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κοινοποιήστε: