Εκδηλώσεις

Συγχαρητήρια στο Επαρχιακό Συμβούλιο του Σωματείου μας για τη διοργάνωση απόψε της εκδήλωσης για τις Σήκωσες. Ειδικότερα συγχαίρω τον Πρόεδρο Ελισσαίο Κουρτέλλα και την Κίκα Χρυσοστόμου-Σάββα, εξαίρετη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, για το υπέροχο πρόγραμμα με τα παιδάκια που απήγγειλαν στίχους για το Λευκόνοικο, τις κυρίες και τους κυρίους που ξετύλιξαν τις θύμισές τους από την περίοδο αυτή στο Λευκόνοικό μας, για τον όμορφο λόγο της…για…για…
Υπέροχη ήταν και η κ. Κατερίνα Πατσιά, που μας τραγούδησε με τη βελούδινη φωνή της και μας θύμισε τα γυμνασιακά μας χρόνια…
Όμορφα ήταν και τα παιδάκια μας που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και τα καμαρώσαμε!
Θερμά ευχαριστούμε τους βουλευτές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον κ. Νίκο Γεωργίου, τον κ. Γιώργο Κάρουλα και τον κ. Μιχάλη.
Μαζί μας ήταν και η υποψήφια ευρωβουλευτής του Α.Κ.Ε.Λ., κ. Άννα Θεολόγου, κόρη του Αντώνη Θεολόγου, όπως και ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Λάρνακας, κ. Μιχάλης Ππεκρής, γαμπρός της Φλώρας Χατζησυμεού από το Λευκόνοικο.
Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του ΥΠ.ΕΣ. ο Έπαρχος Αμμοχώστου, κ. Χρυσαφίνης, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσωπικότητες του Λευκονοίκου!


  • Κοινοποιήστε: