Εκδηλώσεις, Μνήμες Μικρασίας

Νιώθω ευλογημένη, γιατί ως Δήμαρχος Λευκονοίκου, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου, μπόρεσα να ικανοποιήσω μια παράκληση- επιθυμία του κ. Κλόκκου να μιλήσει για τη Μικρασιατική Καταστροφή, για την οποία μελετά για πάρα πολλά χρόνια. Η προσφορά του κ. Γρηγόρη Κλόκκου στο Σωματείο μας είναι ανεκτίμητη. Δεν μπορούσα να μην την ικανοποιήσω.

Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον αγαπημένο μου φίλο, Νίκο Νικολαΐδη, Δήμαρχο Λεμεσού, που αποδέχθηκε ασμένως την παράκλησή μου να συνδιοργανώσουμε μαζί αυτή την εκδήλωση, μας πρόσφερε τη ζεστή αίθουσα του Δημαρχείου αλλά και τα ποτά της δεξίωσης, ενώ εμείς κεράσαμε αλμυρά και γλυκά νηστίσιμα. Ευχαριστώ όλους ιδιαιτέρως και την ακάματη και δραστήρια Πρόεδρο του Συνδέσμου Μικρασιατών Κύπρου, κ. Μόνα Σαββίδου- Θεοδούλου, την πεφωτισμένη και εμπνευσμένη, οποία υπήρξε συνοδοιπόρος μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι στα ευλογημένα χώματα της Μικρασίας μας! Δεν θα παύσω να επαναλαμβάνω ότι αισθάνομαι πολύ ευλογημένη για τους εξαίρετους συνεργάτες μας, τις και τους μουσικούς μας!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εκπαιδευτικό κ. Νάσια Τοφή για την παρουσίαση της εκδήλωσης αλλά και για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μου έστειλε.

Ο Σωτήρας, ο Αρχάγγελός και όλοι οι άγιοί μας να ευλογούν όλους και όλες.

 


  • Κοινοποιήστε: