Ανακοινώσεις

Μεγάλες ευλογίες βιώσαμε ψες στο οίκημα του Σωματείου μας στη Λάρνακα, στην εκδήλωση παρουσίασης της φωτοαναστατικής ανατύπωσης του περιοδικού του Γυμνασίου Λευκονοίκου ” Φωτεινή Πορεία”, μια έκδοση της Ιεράς και Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Ευγνωμονούμε ως Σύνδεσμος Αποφοίτων, Μαθητών και Απογόνων Ανωτέρας Σχολής- Γυμνασίου Λευκονοίκου, τον Γέροντα Εφραίμ και τους Επιμελητές της έκδοσης, τους Πανεπιστημιακούς Θεοδόση Πυλαρινό και Κυριάκο Ιωάννου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον αγαπημένο μας καθηγητή κ. Γιάννη Λάμπρου.

Εκ μέρους της Προέδρου κ. Καλλιόπης Καμιντζή- Σώζου, και των υπόλοιπων μελών της Διοικούσας Επιτροπής, ευχαριστούμε όλους και όλες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τον Δρα Κυπριανό Λούη που εκπροσώπησε τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και την οικογένεια του μ. καθηγητή μας, Γεώργιου Χατζηγεωργίου, τη Δήμαρχο Ακανθούς, Ελένη Χατζημιχαήλ, τη Μάρω Εξηντάρη- Μήτσα, την Ειρήνη Παρασκευά- Ροδοσθένους, την Αρετή Κάππα, μεγάλη έκπληξη, τον πιανίστα Μάριο Ιωάννου, τον λαικό ποιητή Θεόδωρο Καραγιάννη, την Σόνια Μάρκου- Μορφή.

Ευχαριστίες εκφράζουμε σε όλους και όλες, τους/ τις αποφοίτους του Γυμνασίου Λευκονοίκου αλλά και πολλούς φίλους και φίλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Στην εκδήλωση ο Γέροντας μετά την πνευματική ομιλία του που μας καθήλωσε, τίμησε τους ομιλητές μας με μία εικόνα της Παναγίας, όπως και τον μέγα χορηγό μας, κ. Μιχάλη Ανδρέου, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Mcdonalds, και την κόρη του, κ. Κατερίνα Ανδρέου.


  • Κοινοποιήστε: