Φωτογραφίες

Ευγνωμονώ τον αγαπημένο φίλο μας, τον κ. Μάριο Πίττα του Χρήστου, ο οποίος, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι Δήμαρχος, έρχεται και καλύπτει τις εκδηλώσεις μας με φωτογραφίες και βίντεο, ανιδιοτελώς!
Έτσι και στην εκδήλωση παρουσίασης της “Φωτεινής Πορείας” μας στις 2 Μαΐου, έκανε πολύ όμορφη δουλειά και μας τίμησε για άλλη μια φορά! Σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ, Μάριέ μου! Έρρωσο! Να χαίρεσαι τη σύζυγο και τα παιδάκια σου!

 

Συνέχεια στις φωτογραφίες του Μάριου Πίττα, του αγαπημένου μας συνδημότη, του προσωπικού μας φωτογράφου, του ερασιτέχνη, ο οποίος έχει πάθος με τη φωτογραφία!

Έρχεται ο Γέροντας Εφραίμ και τον καλωσορίζουμε με τα καπνιστομέρεχά μας! Μαζί μας ο πατήρ Πανάρετος, ο Αρχιμανδρίτης μας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς με τη σύζυγό του, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο Διοικητής της ΕΛ.ΔΥ.Κ., τα αδέλφια Σωτήρης και Χρίστος Πίτας, η μουσικός μας, κ. Μάρω Μήτσα, η Δρ Ειρήνη Ροδοσθένους, ο Δρ Νίκος Ροδοσθένους, οι αδελφές του Γέροντά μας, τα ανίψια του, οι γαμπροί του, ο κ. Μιχάλης Ανδρέου και η εξαίρετη κόρη του κ. Κατερίνα Ανδρέου, ιδιοκτήτες των εστιατορίων Mcdonald’s, κ.ά.

Κι άλλες φωτογραφίες από τον αγαπημένο μου Μάριο Πίττα από την εκδήλωση παρουσίασης της φωτοαναστατικής ανατύπωσης των οκτώ τευχών του περιοδικού του Γυμνασίου Λευκονοίκου “Φωτεινή Πορεία”.

 


  • Κοινοποιήστε: