Εκδηλώσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Ένα μεγάλο εύγε στον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Κώστα Κουμή, τον Γ.Δ. Δρα Κώστα Κωνσταντίνου, καθώς και όλα τα αξιέπαινα στελέχη του Υφυπουργείου, για την εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσαν στο κέντρο των Λευκάρων ψες, στην οποία τίμησαν προσωπικότητες που ξεχώρισαν στον τουρισμό του νησιού μας.
Η εκδήλωση που ήταν με προσωπικές προσκλήσεις, μάς αφορούσε άμεσα, γιατί τιμήθηκε ο δικός μας τουριστικός επιχειρηματίας, μ. Πανίκκος Χατζηκακού, για την τεράστια προσφορά του στον τομέα του τουρισμού στην Αμμόχωστο και την Κρήτη.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι δύο γιοι του, ο Σωτήρης και ο Νίκος, αλλά και ο εγγονός του, Πανίκκος Νίκου Χατζηκακού, που σπουδάζει στην Αθήνα Διοίκηση Τουρισμού.
Ειλικρινά, συγκινήθηκα πάρα πολύ, αλλά και ένιωσα μεγάλη περηφάνια, γιατί ο Πανίκκος μας αναγνωρίζεται και από την κυπριακή πολιτεία για τη μεγάλη προσφορά του, τα όμορφα οράματά του, τη σοβαρή και συγκροτημένη προσωπικότητά του, τα πετάγματα της ψυχής του, τις γνώσεις, την πίστη και τη θέλησή του να αναδείξει τις ομορφιές της ελληνικής πατρίδας μας!
Υ.Γ. Απολαύσαμε, επίσης, ψες την εκπληκτική κ. Καίτη Οικονομίδου, η οποία μάς σεριάνισε στα αστέρια…
Μαζί με τον γιο και τον εγγονό του Πανίκκου, Νίκο και Πανίκκο Χατζηκακού, την κ. Μαρία Κουμή, την Τζούλια Κούμα και τον Αριστείδη Παναγίδη, στο τέλος της εκδήλωσης του Υφυπουργείου Τουρισμού. Το βραβείο είναι λευκαρίτικο κέντημα!

  • Κοινοποιήστε: