Τεθνεώτες-Επικήδειοι

Ένας γλυκύτατος, έξυπνος και καλότατος άνθρωπος, γιος του Χρίστου Κουτεντή και της Σπυρούς, από το γένος Στεφανίδη. Αδελφός της θείας Μαρούλας, της ράφταινάς μας, και της δασκάλας της Έλλης, που μακαρίστηκε μέσα στην πανδημία και αυτή.

Ό μ. Άντης ήταν ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, εστιάτορας στην Αγγλία. Νυμφεύτηκε μια εξαιρετική κοπέλα από το Τρίκωμο, που ακόμα θυμάμαι την ομορφιά της, και μαζί μεγάλωσαν και σπούδασαν τρία εξαιρετικά παιδιά τα οποία διαπρέπουν στον τομέα του ο καθένας.

Τα τελευταία χρόνια ζούσαν τον πιο πολύ καιρό στη Λευκωσία. Μιλήσαμε πριν από ένα μήνα και υποσχεθήκαμε με την καλυτέρευση της κατάστασης να τα πούμε και από κοντά. Η διαύγειά του με εντυπωσίασε. Με πληροφόρησε για την οικογένειά του με πολλή ευγένεια και αγάπη. Θυμηθήκαμε πάρα πολλά. Ήταν πάρα πολύ καλά στην υγεία του, αλλά σε αυτή την ηλικία έτσι συμβαίνει. Από τη μια στιγμή στην άλλη χάνεται ο άνθρωπος…

Θα ήθελα να προσθέσω ότι ήταν πρώτος ξάδελφος του αγαπημένου μας γυμνασιάρχη, Δημάρχου και Υπουργού, Λυκούργου Κάππα, και βάφτισε και την κόρη του, τη Δώρα.

Αιωνία ας είναι η μνήμη αυτού.
Καλό παράδεισο!
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


  • Κοινοποιήστε: