Επισκέψεις της Δημάρχου σε σχολεία, Φωτογραφίες

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου, στις 12 Απριλίου 2019, επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Μάμμαρι για να μιλήσει για το Λευκόνοικό μας, αλλά και να ετοιμάσει παραδοσιακά εδέσματα της γενέτειράς μας.

Η ίδια δήλωσε:

“Ευχαριστώ τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μάμμαρι, κ. Άντρη Ποταμάρη, φίλη από τα παλιά, δασκάλα του Αντώνη μας, τις δασκάλες Μαρία και Νεκταρία, και τον δάσκαλο – μαθητή μου, τον Χαράλαμπο, αλλά και όλο το προσωπικό για τη ζεστή φιλοξενία τους. Η έκπληξή μου ήταν ο Κωνσταντίνος, ο εγγονός του μ. Μήτσιου Τακούσιη, γιος της κόρης του Αφροδίτης, που γνώρισα στο σχολείο.
Από τις καλύτερές μου εμπειρίες η επίσκεψη σε αυτό το σχολείο, την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019. Εξαιρετικά παιδιά με καλωσόρισαν με ποίημα, αλλά και πολύ καλά προετοιμασμένα, αφού οι δάσκαλοι και οι δασκάλες τους τούς προετοίμασαν δεόντως. Είδαν από πριν το ντοκιμαντέρ μας, όπως και άλλες δικές μου συνεντεύξεις. Μου έκαναν δε ένα εξαιρετικό δώρο με τη βοήθεια της δασκάλας τους της Τέχνης, μιας γλυκύτατης κοπέλας από τη Λύση μας.
Κι εγώ μαζί με τη φίλη μου Κοραλλία Χατζιηπιερή, τους ετοιμάσαμε και τις μεσαρίτικες διπλοπισιούδες μας, μαζί και με μαμάδες και γιαγιάδες των παιδιών”.


  • Κοινοποιήστε: