Επισκέψεις της Δημάρχου σε σχολεία, Φωτογραφίες

Σήμερα, 28 Νοεμβρίου 2018, η Δήμαρχος Λευκονοίκου επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Αρχαγγέλου όπου μίλησε για την κατεχόμενη γη μας σε εξαιρετικά φρόνιμα παιδιά, όπως δήλωσε η ίδια, και εκλεκτούς πρώην συναδέλφους της.

Η κ. Μαρία Σταυρίδου Μόρφη, σε ανάρτησή της δήλωσε:

“Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ ξεχωριστή, γιατί ήταν μαζί μας ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, η κυρία Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, Δήμαρχος Λευκονοίκου. Με πόνο ψυχής αλλά και με συγκρατημένο ενθουσιασμό, μας ταξίδεψε στα σκλαβωμένα εδάφη μας. Έκανε αναφορά σε όλα τα πολύπαθα χωριά μας, που περιμένουν καρτερικά τους κατοίκους τους, να επιστρέψουν…Μπροστά στα όσα ακούσαμε ρίγη συγκίνησης μας κατέκλυσαν και νιώσαμε παράλληλα την αγωνία και την απέραντη και αστείρευτη αγάπη της κ. Ζήνας γι’ αυτά τα μέρη.Εκδηλώσεις σαν τη σημερινή, δίνουν σε όλους μας μια ανάσα αγάπης,πίστης και σπιτικής ζεστασιάς, «σαν άλλοτε», και αναπτερώνουν το ηθικό μας στον δύσκολο αγώνα που δίνει σήμερα η Κύπρος μας”.

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου δεν παρέλειψε να απαντήσει, λέγοντας:

“Αγαπημένη μου Μαρία, πώς να σε ευχαριστήσω για την αγάπη σου; Εγώ σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που μου δώσατε να μιλήσω στο σχολείο σας στα καλύτερα παιδιά που είδα τα τελευταία χρόνια! Με συγκίνησαν και με ενθουσίασαν τα παιδιά σας με τη συμμετοχή τους, τις γνώσεις τους και την καλή συμπεριφορά τους. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα, γιατί δεν παύω να είμαι φιλόλογος και να νοσταλγώ τα σχολεία και τους μαθητές μας. Συγχαρητήρια και στη Διευθύντριά σας, τη φίλη μου Στέλλα Ταμάμη, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους για την καλή δουλειά που γίνεται στο σχολείο σας, και το καταλαβαίνει ο επισκέπτης σας”.


  • Κοινοποιήστε: