Ανακοινώσεις

Η Δήμαρχος εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες όλου του Δήμου προς τον κ. Καρούσο, όπως και προς τον Υπουργό Γεωργίας, κ. Κώστα Καδή, για την προσφορά 2,000 ευρώ για την 3η Γιορτή του Οφτού!

Επίσης, η Δήμαρχος ευχαριστεί τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, εκλεκτό φίλο του Δήμου, τον οποίο ευγνωμονεί για τη συνεισφορά του στην επιτυχία της εκδήλωσης των Αποκαλυπτηρίων της προτομής του ήρωα Αναστασίου Π. Ζαρβού και του Μνημείου των Ηρώων, έξω από το προσωρινό Οίκημα του Δήμου Λευκονοίκου στην Αγλαντζιά, τον Υποδιοικητή της ΕΛ.ΔΥ.Κ., Αντισυνταγματάρχη κ. Θεόδωρο Κατσούλη, τον Α΄ Αντιπρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ., κ. Γιώργο Γεωργίου, τον βουλευτή του Α.Κ.Ε.Λ., κ. Νίκο Κέττηρο, τον βουλευτή κ. Νίκο Γεωργίου, τον πρώην βουλευτή κ. Ισίδωρο Μακρίδη, τον Πρόεδρο των Εκτοπισμένων Κοινοτήτων Αμμοχώστου, κ. Μιχάλη Τζιώρτα, και τον κ. Σωτήρη Πίττα , ο οποίος χρηματοδότησε την ανέγερση του Μνημείου των Ηρώων του Δήμου και της προτομής του Βασίλη Μιχαηλίδη έξω από το Σωματείο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει και προς τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, κ. Αυγουστίνο Κκαρά, όπως και προς τους άλλους ιερείς οι οποίοι τέλεσαν τη θεία λειτουργία και παρευρέθηκαν και στη συνεστίαση.

Επιπρόσθετα, εκφράζει τις άπειρες ευχαριστίες της στους συνεργάτες της του Δημοτικού Συμβουλίου και του Σωματείου, αλλά και προς τις φίλες της οι οποίες ετοίμασαν με μεγάλη προθυμία τα όμορφα ζυμαρικά τα οποία κέρασαν σε όλο τον κόσμο.

Ευχαριστίες εκφράζει και εκ μέρους του Δήμου και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Αντένα και Άλφα οι οποίοι κάλυψαν στα Δελτία τους τη συνεστίαση, αλλά και σε όλους τους δημοσιογράφους οι οποίοι τη φιλοξένησαν πριν και μετά την εκδήλωση, την κ. Κατερίνα Αγαπητού, τον κ. Νικήτα Κυριάκου, τον κ. Λουκά Χάματσο, την κ. Αθηνά Βιολάρη, τον κ. Χριστόδουλο Χριστοδούλου, την κ. Μαρία Αντρονίκου, και την κ. Στέφανη Φλωρίδου.

Προχωρώντας, ευχαριστίες εκφράζει η Δήμαρχος στην Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου Λευκονοίκου, Δρα Ειρήνη Παρασκευά-Ροδοσθένους, για την παρουσίαση του προγράμματος, την Αναπληρώτρια Γραμματέα του Δήμου, κ. Αντιγόνη Χατζηγεωργίου-Παναγή, την κ. Μιράντα Παττίχη-Αργυρού και την κ. Θεοδώρα Κημήτρη, για τη βοήθειά τους στην ταξιθέτηση, τους κυρίους Χρίστο Τζιαλλή, Ξενή Παντελή και Σωτήρη Χούτρη για τη μουσική και τα τσιαττιστά τους, τον κ. Μάριο Πίττα ο οποίος ανέλαβε, όπως κάθε φορά, τη φωτογράφιση της εκδήλωσης στο Σωματείο και τον κ. Ελισσαίο Κουρτέλλα στην εκκλησία, την κ. Γιούλικα Χούτρη-Γιάσουμα, την κ. Φλώρα Χατζησυμεού-Μιλτιάδους, αλλά και κάποιες νύφες του Λευκονοίκου οι οποίες βοήθησαν στην τακτοποίηση των ζυμαρικών.

Επιπλέον, ευχαριστίες εκφράζει προς τη δασκάλα του χορού και τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος «Λευκόνοικο» που χόρεψαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά και προς τον υπεύθυνο του κυλικείου, κ. Σταύρο Χαραλάμπους, και τους συνεργάτες του για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Αναντίλεκτα, ήταν μία πάρα πολύ επιτυχημένη εκδήλωση σε καιρούς πανδημίας, στην οποία η Δήμαρχος εξέφρασε την ευαρέσκειά της για τη συμπεριφορά του κόσμου του Λευκονοίκου τόσο στη διάρκεια της θείας λειτουργίας όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Σωματείο. Δήλωσε περήφανη για τον κόσμο της και πρόσθεσε ότι σεμνύνεται για την ποιότητα, την ευγένεια και το ήθος τους.


  • Κοινοποιήστε: