Ανακοινώσεις

Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο, Δήμαρχο του αδελφού Δήμου Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, για την ευκαιρία που μας πρόσφερε να παρακαθήσουμε μαζί του στη συνάντησή του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον αδελφό μας Δήμο, ο οποίος συστήθηκε πριν από τρία χρόνια, και σήμερα έχει επιτελέσει ένα μικρό θαύμα. Πριν από τρία χρόνια που τους επισκέφθηκα ιδιωτικά, δεν είχαν ακόμη καρέκλες να καθίσουν, και σήμερα διαθέτουν έναν στόλο από 23 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα για τις εργασίες του Δήμου, ανάμεσα στα οποία και τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ένα μεγάλο αυτοκίνητο που σπάζει πέτρες. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Δυτικής Λέσβου είναι ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που διαθέτει ηλεκτρικά αυτοκίνητα!
Μπράβο στον αδελφό μας Δήμο, τον άξιο, οραματιστή και πραγματιστή, οτρηρό και χαλκέντερο Δήμαρχο, τους αξιόλογους και εργατικούς αντιδημάρχους και σε όλο το υπόλοιπο δυναμικό για την εργασία που επιτελείται στον Δήμο αυτό τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι αξιοζήλευτο το έργο τους!
Όπως ανέφερα και στον κ. Πέτσα, πριν από τρία χρόνια είχα δει 4-5 σαράβαλα, τα οποία έδωσε στον νεοσύστατο δήμο ο παλαιός Δήμος Λέσβου, και σήμερα καμαρώνουμε έναν στόλο από 23 ολοκαίνουργια οχήματα!
Αναμφισβήτητα, ένα μικρό θαύμα έχει συντελεστεί, και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, γιατί μπορεί ο καθένας να δει πληθώρα έργων τα οποία έχουν αποπερατωθεί για το καλό των κατοίκων του Δήμου αυτού.
Εύχομαι στον αδελφό Δήμο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να καταστεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα! Εμείς χαιρόμαστε και καυχόμαστε για τους αδελφούς μας! Ο Ταξιάρχης και ο Άγιος Ιγνάτιος, που γιόρταζε στις 14 Οκτωβρίου, να τους ευλογούν και να είναι αρωγοί στο έργο τους.


  • Κοινοποιήστε: