Τεθνεώτες-Επικήδειοι, Φωτογραφίες

Η Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι οι δημότες του Λευκονοίκου εκφράζουν τη λύπη τους για τον θάνατο του γνωστού επιχειρηματία και Προέδρου του Κοινωφελούς, Επιστημονικού και Πολιτιστικού Ιδρύματος «Φώτος Φωτιάδης», Φώτου Φωτιάδη, που γεννήθηκε στην Αγκαστίνα το 1920.
Ο αείμνηστος Φώτος Φωτιάδης ήταν από τους πρώτους καθηγητές του Εμπορικού Κολλεγίου Λευκονοίκου, το 1937, το οποίο στεγαζόταν τότε στο σπίτι της Δημάρχου Λευκονοίκου, και κάθε φορά ανέφερε με καμάριν την πρώτη του εργασία στην κωμόπολη του Βασίλη Μιχαηλίδη.
Πέρσι, πήρε τηλέφωνο τη Δήμαρχο, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, και με πολλή αγάπη τής ανακοίνωσε ότι το Ίδρυμα και ο ίδιος με χαρά θα προσφέρουν στον Δήμο Λευκονοίκου μια προτομή του Βασίλη Μιχαηλίδη, την οποία ο Δήμος και το Προσφυγικό Σωματείο “Το Λευκόνοικο” αποφάσισαν να τοποθετήσουν έξω από το Οίκημα του Σωματείου στη Λάρνακα. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε τα αποκαλυπτήρια που προγραμματίζονται για τον επόμενο μήνα.
Αιωνία ας είναι η μνήμη του!
Η Δήμαρχος Λευκονοίκου θα παρευρεθεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των δημοτών της στη μνήμη του σύγχρονου Μαικήνα Φώτου Φωτιάδη. Στην κηδεία θα παρευρεθούν και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδροι και μέλη των Επαρχιακών Συμβουλίων του Προσφυγικού Σωματείου “Το Λευκόνοικο”.


  • Κοινοποιήστε: