Εκδηλώσεις, Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, Φωτογραφίες

Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη
“Ως Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων τιμήσαμε το απόγευμα στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας με μια σεμνή, εθνοπρεπή τελετή τους ήρωές μας του 1974. Τα παλληκάρια μας που στην πρώτη άνοιξη της νιότης τους βίωσαν την προδοσία και τον όλεθρο.
Το τρισάγιο τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας, κ. Γρηγόριος.
Ευχαριστούμε τον Έντιμο Υπουργό Εσωτερικών, κ. Νίκο Νουρή, για την παρουσία του και τον εξαιρετικό χαιρετισμό του ως εκπροσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και την αγαπημένη μας Πρόεδρο της Βουλής, κ. Αννίτα Δημητρίου, που μας τίμησε με την παρουσία της. Επίσης, ευχαριστούμε για την τιμή και τη βοήθεια τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ, Στρατηγό Δημόκριτο Ζερβάκη, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην κατεχόμενη γη μας. Δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες που βοήθησαν παντοιοτρόπως στην εκδήλωσή μας, ιδιαιτέρως τον Συνταγματάρχη κ. Παπέττα, γιο εκλεκτής φίλης μου φιλολόγου από το Τρίκωμο”.
“Συγχαρητήρια ανήκουν στον ρέκτη Πρόεδρό μας, Δρα Πέτρο Καρεκλά, για την επιμέλεια της εκδήλωσης και τον χαιρετισμό του, όπως και την άξια συνεργάτιδα της Επιτροπής μας, κ. Χαρά Γεωργιάδου, η οποία συντονίζει με επιτυχία κάθε μας δράση.
Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες/-σσές μου, τους συγγενείς των ηρώων, τους δημ. συμβούλους και τους καλούς/-ές μας φίλους/-ες, οι οποίοι/-ες όπως κάθε χρόνο, είναι παρόντες και παρούσες στο κάλεσμά μας”.
“Αιωνία η μνήμη των ηρώων μας!”.

  • Κοινοποιήστε: