Νέα

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου παρακάλεσε τον Δρα Ιωάννη Ηλιάδη, Διευθυντή του Βυζαντινού Μουσείου και της Πινακοθήκης, να ενημερώνει τους επισκέπτες του Μουσείου ότι η καρρέττα έξω από το Μουσείο Λαΐκής Τέχνης, στην Παλιά Αρχιεπισκοπή στη Λευκωσία, είναι δωρεά του Παναγή Ζαρβού από το Λευκόνοικο, εις μνήμην του ήρωα γιου του, Αναστάσιου Ζαρβού, που έπεσε πρώτος στις μάχες της Τηλλυρίας το 1964.
“Η πινακίδα τοποθετήθηκε μετά από δική μας παράκληση στον καλό φίλο, Δρα Ιωάννη Ηλιάδη, Διευθυντή του Βυζαντινού Μουσείου και της Πινακοθήκης. Σε ευχαριστώ εκ μέρους όλου του Δήμου Λευκονοίκου, αγαπημένε μου Ιωάννη”.

 

Η Δήμαρχος δήλωσε:

 

«Η καρρέττα έξω από το Μουσείο Λαΐκής Τέχνης στην Παλιά Αρχιεπισκοπή στη Λευκωσία είναι δωρεά του Παναγή Ζαρβού από το Λευκόνοικο, εις μνήμην του ήρωα γιου του, Αναστάσιου Ζαρβού, που έπεσε πρώτος στις μάχες της Τηλλυρίας το 1964.

 

Η πινακίδα τοποθετήθηκε μετά από δική μας παράκληση στον καλό φίλο, Δρα Ιωάννη Ηλιάδη, Διευθυντή του Βυζαντινού Μουσείου και της Πινακοθήκης. Σε ευχαριστώ εκ μέρους όλου του Δήμου Λευκονοίκου, αγαπημένε μου Ιωάννη».


  • Κοινοποιήστε: