Νέα

Η ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΖΕΡΒΑΚΗ

Φωτο/Βίντεο: Πέτρος Πετρίδης

Φίλες και φίλοι, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων της Διασποράς που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στη Λευκωσία, η ΠΟΜΑΚ, η ΠΣΕΚΑ και η ΝΕΠΟΜΑΚ, απένειμαν Τιμητική Πλακέτα με τον χάρτη της Κύπρου, στον αποχωρούντα Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, για την προσφορά του στην Κύπρο και στην Εθνική Φρουρά και για την διαχρονική στήριξη του στους Κύπριους της Διασποράς.
Την Πλακέτα παρέδωσαν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΑΚ, Ανδρέας Παπαευριπίδης, ο Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ Φίλιπ Κρίστοφερ και ο Πρόεδρος της ΝΕΠΟΜΑΚ Χρίστος Τούτον.
Η απονομή έγινε κατα την διάρκεια γεύματος που παρέθεσε στους απόδημους μας ο Αντιστράτηγος Ζερβάκης, ο οποίος καλωσορίζοντας τους είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για ότι έχετε κάνει για την Κύπρο μας, για την Ελλάδα μας, για τον Ελληνισμό».
Στον Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, ο οποίος ολοκλήρωσε μια ευδόκιμη υπηρεσία 3,5 ετών ως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου, του ευχόμαστε καλή επιστροφή στην Ελλάδα μας και κάθε καλό στον ίδιο και στην οικογένεια του.
Το σίγουρο είναι ότι θα μας λείψει.  • Κοινοποιήστε: