Άρθρα

Ζήνα μου, θα ήθελα να μου επιτρέψεις να σου πω ότι σε θαυμάζω απεριόριστα!

Ειλικρινά θαυμάζω φοβερά ποσό δημιουργικά και εποικοδομητικά φέρεις σε πέρας το τόσο δύσκολο έργο σου και με τόση υπευθυνότητα!

Με εκπλήττει θετικά και ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι τα διαφορά πρότζεκτ σου, με τόση μεγάλη ευφυΐα, δυναμικότητα και πρωτοτυπία!

Είσαι ακούραστη και έχεις πλούσια και άφθονη δημιουργικότητα και δυναμικότητα!

Η αγάπη σου για τον τόπο σου, το Λευκόνοικο μας, γεννάει μέσα σου έναν απέραντο ενθουσιασμό με τον οποίον καταφέρνεις να ενώνεις κοινότητες, χωριά και να ταξιδεύεις πέραν από τα όρια αυτά, γνωστοποιώντας το Λευκόνοικο μας σε άλλα μέρη, νησιά πόλεις και άλλες μακρινές κοινότητες, ενώνοντας μας επίσης με την Διασπορά, τον ξενιτεμένο Ελληνοκυπριακό κόσμο που συνεχίζει να διατηρεί τα παλιά ήθη και έθιμα και ζωντανά την κουλτούρα μας!

Είναι σαν να έχεις φτιάξει μια αλυσίδα που συνεχώς μεγαλώνει προσθέτοντας και ενώνοντας κόσμο που ζητά και έχει την ανάγκη να ενώσουν τις ψυχές τους και να μοιραστούν μαζί θύμησες από τον τόπο τους, όπως και πολλές εμπειρίες τους τραυματικές αλλά και όμορφες ταυτόχρονα!

Συγχαρητήρια Ζήνα μου, όντως να μου επιτρέψεις να πάρω αυτή την πρωτοβουλία αρχικά σαν παρατηρητής, γιατί εγώ λόγω πολλών υπηρεσιακών ευθυνών που είχα δεν μπορούσα να συμμετάσχω όπως τώρα ως ένα ενεργό μέλος!

Σ’ευχαριστούμε για ότι προσέφερες και συνεχίζεις να προσφέρεις για τον τόπο μας, το Λευκόνοικο μας, αφιλοκερδώς και χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον, αλλά από αγάπη, αφοσίωση και την απέραντη επιθυμία και το όνειρο μια μέρα να γυρίσουμε στον τόπο μας!

Να είσαι πάντα καλά και να σου δίνει ο Θεός δύναμη να συνεχίζεις το έργο σου!

Ευχαριστούμε αφάνταστα, εκ μέρους μου όπως και άλλων πολλών προσώπων!


  • Κοινοποιήστε: