Νέα, Τεθνεώτες-Επικήδειοι

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου δήλωσε:

“Συμμετέχουμε κι εμείς στο πένθος του αδελφού Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής. Ο Δήμος Λευκονοίκου θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Παναγιώτη Βλασσά, αλλά δεν μπορούμε να παραστούμε, λόγω των συνθηκών. Αιωνία η μνήμη αυτού. Καλό παράδεισο!”.

Δήμος Νέας Ιωνίας
31 Μαρτίου 2021
Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Βλασσά
Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εν ενεργεία Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Βλασσά, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη για την πρόωρη απώλεια του συναδέλφου και ακούραστου εργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μεγάλη προσφορά στα κοινά και ακατάβλητο ζήλο για την προκοπή της πόλης μας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνο ψήφισμα αποφάσισε την κάλυψη εξόδων κηδείας (δημοσία δαπάνη) του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Βλασσά αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Νέας Ιωνίας, αναγνωρίζοντας την επί σειρά ετών προσφορά του εκλιπόντα εν ενεργεία Αντιδημάρχου Παναγιώτη Βλασσά, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την πρόωρη απώλεια του συναδέλφου, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντα».
Από σήμερα, η διοίκηση του Δήμου, αλλά και η τοπική κοινωνία της Νέας Ιωνίας γίνεται φτωχότερη με τη δυσαναπλήρωτη απουσία του αγαπημένου μας Παναγιώτη Βλασσά.
Αιωνία η μνήμη του!

  • Κοινοποιήστε: