Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Η Δήμαρχος σχολίασε:

«Τα κεράσματά μας, έτοιμα για την εκδήλωσή μας απόψε. Με πρόσκληση του Δημάρχου Νισύρου, κ. Χριστοφή Κορωναίου, απόψε παρουσιάζουμε στους φίλους μας της Νισύρου το ντοκιμαντέρ του Δήμου μας με τίτλο: ” ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟ…της Μεσαρκάς καμάριν”.

«Στη Νίσυρο εργάστηκα στο Λύκειο Νισύρου το 1980-81, έχω κουμπάρους και βαφτιστικιά, όπως και πολλούς φίλους και φίλες. Αγαπώ πολύ αυτό το νησί και τους ανθρώπους του. Βρήκα απάγκιο όλα αυτά τα χρόνια της μετοικεσίας και της προσφυγιάς μας. Αγάπησα πολύ και την Παναγία τη Σπηλιανή τους. Μεγάλη ευλογία».

«Φωτογραφίες με φόντο τη θάλασσα. Βίκη μου, σε ευγνωμονώ που μου έκανες το χατίρι να στηθείς μπροστά σπό τη θάλασσα που αγαπώ. Πέρα από τα δικά μας κεραστικά, δάκτυλα, φλαουνίτσες, φλαούνες, χαλλούμι, πίττες της σάτζιης, κουλούρια, ετοίμασε και η κουμπάρα μου χαλβά Νισύρικο, ψιλοκούλουρα και λουκουμάδες που στη Νίσυρο τους φτιάχνουν με πραγματική μαεστρία».

«Η Βίκη μας με τα δάκτυλα των κυριών που κεράσαμε απόψε στην πολύ επιτυχημένη μας εκδήλωση στη Νίσυρο, και έγιναν ανάρπαστα. Ευχαριστώ όλους και όλες που με πολλή αγάπη μάς βοήθησαν».


  • Κοινοποιήστε: