Τεθνεώτες-Επικήδειοι, Φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, το ετήσιο μνημόσυνο του Φίλιππου Καραμπάτση.

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου ανέφερε:

“Μνημόσυνο την Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, ετήσιο, του εκλεκτού γαμπρού του Λευκονοίκου μας, μ.Φίλιππου Καραμπάτση, στρατιωτικού από την Ελλάδα, που υπηρέτησε και στην Κύπρο ως Διοικητής Καταδρομών. Σύζυγος της αγαπημένης μας, κ. Γούλας Σπανού, κόρης του πρώην Δημάρχου μας, Μάρκου Σπανού, φαρμακοποιού, και της ερίτιμης κυρίας Κυβέλης Ατρείδη Σπανού, κόρης του γιατρού Ατρείδη, και αδελφής της Νίνας Μιχαλοπούλου, συζύγου του γιατρού και πρώτου Δημάρχου Λευκονοίκου, Χρίστου Μιχαλόπουλου. Συναντηθήκαμε μετά για καφέ στο σπίτι της αδελφής της κ. Γούλας, κ. Μάρως Σπανού, φαρμακοποιού, όπου θυμηθήκαμε με όλους τους φίλους μας, ανθρώπους θαυμάσιους της κωμόπολής μας. Η κ. Μαργαρίτα Ριρή Προκοπίου ετοίμασε για άλλη μια φορά τα καταπληκτικά διπλοπουρέκκια της και μια θαυμάσια τσιπόπιτα.
Αιωνία η μνήμη του αξέχαστου Φίλιππου Καραμπάτση, ενός ευγενή ευπατρίδη που τίμησε τα χρώματα του Ελληνικού Στρατεύματος. Χάσαμε έναν λεβέντη αξιωματικό του Ελληνισμού. Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.
Θυμάμαι τον γάμο τους, το 1967, στην εκκλησία του Σωτήρος μας. Ήταν ο πρώτος στρατιωτικός γάμος που τελέστηκε στην εκκλησία μας και μας θάμπωσε κυριολεκτικά”.


  • Κοινοποιήστε: