Λευκονοικιάτες/-ισσες, Τεθνεώτες-Επικήδειοι, Φωτογραφίες

Σήμερα, είχαμε το τρίμηνο μνημόσυνο της θείας Ελένης του Αχιλλέα Τζιαλλή, μητέρας του Χρίστος Τζιαλλής,του Bandelis Djiallis , του Peter Djiallis η οποία ήταν η πιο γλυκιά γυναίκα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ήταν η επιτομή της καλοσύνης, της ηθικής, της ευπρέπειας, της προσφοράς, της εγκαρδιότητας.
Κόρη του παπα- Δημήτρη του Αρχαγγέλου μας, μέχρι το τέλος της ζωής της υμνούσε τον Θεό μας, τον Χριστό μας, την Παναγία μας και τους Αγίους μας! Αδέλφια της ο μ. Κυριάκος και ο μ. Μιχάλης Παπαδημητρίου, ο πρώτος Γραμματέας του Δήμου μας από το 1939, ένας εκλεκτός πνευματικός άνθρωπος που άφησε το αποτύπωμά του στον Δήμο μας!
Λάτρευε τα πέντε υπέροχα αγόρια της και πάντα σεμνυνόταν για τις πέντε νύφες της, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της. Τα πέντε αγόρια της είναι υπόδειγμα προς μίμηση για την αγάπη προς τη μητέρα τους.
Οι νύφες της που βρίσκονται στην Κύπρο, η Θεούλα και η Έλενα, Elena Djialli , που τόσο αγαπούσε, στάθηκαν με πολλή αγάπη και σεβασμό κοντά της, όπως της άξιζε, γι’ αυτό και τις συγχαίρω!

  • Κοινοποιήστε: