Εκδηλώσεις

Απόψε, στο προσωρινό ιδιόκτητο Οίκημα του Δήμου Λευκονοίκου στην Κυρηνείας 91, στην Αγλαντζιά, είχαμε, μετά από δύο χρόνια, την παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Ήταν υπέροχη. Ενθουσιαστήκαμε μικροί και μεγάλοι. Χαρήκαμε. Γελάσαμε με την καρδιά μας. Απολαύσαμε τα παιδάκια μας που μας μάγεψαν και γλύκαναν τις ψυχές μας.

Καταρχάς, μας εισήγαγε σε ένα πανέμορφο και γλυκύτατο κλίμα η αγαπημένη μου συγγένισσα, Έλενα Τακκούση- Διομήδους, με το χαμόγελο και το μπρίο της. Ύστερα, καλωσόρισε παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες και γονείς ο Πρόεδρος του Προσφυγικού Σωματείου ” Το Λευκόνοικο”, κ. Πιερής Γυψιώτης, και στη συνέχεια, ως Δήμαρχος μίλησα με πολλή αγάπη στα παιδιά για το Λευκόνοικο και την ιστορία του, όπως μιλώ στα παιδάκια στα σχολεία. Με συγκίνησαν η συμμετοχή τους, το κέφι, η αγάπη και οι γνώσεις τους για τον Δήμο μας. Επίσης, κόψαμε και τη βασιλόπιττα μαζί με τον Πρόεδρο του Σωματείου και τον Κοινοτάρχη, κ. Ντίνο Γρηγορίου.

Εκείνος, όμως, που συνάρπασε μικρούς και μεγάλους ήταν ο ταχυδακτυλουργός Νεοκλής με το χιούμορ, την εγκαρδιότητα και τα τεχνάσματά του με τα οποία γελάσαμε όλοι και όλες, γι’ αυτό τα παιδάκια μας πιστεύω ότι πέρασαν υπέροχα. Στο τέλος, έφτασε ο Άγιος Βασίλης μας (ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, του Σιελούρη), μέσα στο χιόνι που έρριχνε ο ταχυδακτυλουργός μας, και μοίρασε τα δώρα στα παιδάκια μας. Τα δώρα μας για τα μεγαλύτερα παιδιά ήταν βιβλία.

Στο τέλος, ακολούθησε δεξίωση με αλμυρά και βασιλόπιττα. Τυχερός της βραδιάς που κέρδισε τη γαλοπούλα ήταν ο Καλλίνικος Αλαμπρίτης, εγγονός της κ. Γιώτας Ιωαννίδου- Λουκαΐδου.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη του Επαρχιακού Συμβουλίου Λευκωσίας του Σωματείου μας. Μπράβο σας, Πιερή, Έλενα, Βίκη, Μιράντα, Ελίνα μου και άλλες κοπέλες.


  • Κοινοποιήστε: