Εκδηλώσεις, Φωτογραφίες

Απόψε, στη συγκέντρωσή μας είχαμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε μαζί μας τον Συμπρόεδρο της Δικοινοτικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά, δρα Σώτο Κτωρή, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις εκκλησίες και το κοιμητήριό μας.
Στη συνέχεια, συζητήσαμε το θέμα της παράνομης οικοδόμησης της γης μας. Ο αγαπημένος φίλος μας, ο κ. Δημήτρης Ηλιάδης, πρώην Υπουργός, μας ενημέρωσε ως νομικός για το θέμα, ενώ η μαθήτριά μου και κόρη του γείτονά μου, Αντώνη Θεολόγου, πρώην βουλευτής, κ. Άννα Θεολόγου, μας φώτισε κάποιες πτυχές του θέματος, από τη θητεία της στην Επιτροπή Προσφύγων.
Ως δήμαρχος Λευκονοίκου, ενημέρωσα για τη συζήτησή μας σήμερα στην Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, καθώς και την ενημέρωση που είχα από τον κοινοτάρχη Τρικώμου, κ. Βαρνάβα Χατζηπροδρόμου, για τις ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνδημότες και συνδημότισσές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και για τις παρεμβάσεις τους.
Στο τέλος της συγκέντρωσης, κόψαμε και βασιλόπιτα, το φλουρί της οποίας κέρδισε ο συνδημότης μας, κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο Σελούρης. Το δώρο του ήταν ένα ασημένιο στάχυ που θυμίζει τη Μεσαορία μας.
Την ευγνωμοσύνη μας προς τον δρα Σώτο Κτωρή, δείξαμε, προσφέροντάς του το αναμνηστικό ενθύμιο του Δήμου μας με τον Βασίλη Μιχαηλίδη, αλλά και κάποιες από τις εκδόσεις του Δήμου μας.
Καταληκτικά, ήταν μια πολύ επικοδομητική συνάντηση, ενημερωθήκαμε από ειδήμονες για τα θέματα που μας καίνε, και συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε μαζί με τους άλλους κατεχόμενους Δήμους και τις κατεχόμενες κοινότητες σε συνεργασία με την κυβέρνηση!  • Κοινοποιήστε: