Νέα, Φωτογραφίες

Η Δήμαρχος δήλωσε:

«Απόψε, απολαύσαμε μια πολιτιστική εκδήλωση επιπέδου που διοργάνωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγκαστίνας. Ήταν η παρουσίαση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του Άντη Κανάκη από την Αγκαστίνα. Πήγα για να τιμήσω πολλά πρόσωπα που αγαπώ. Την όμορφη και γλυκύτατη Κοινοτάρχη, κ. Αναστασία Γερολέμου, και τον ποιητή Άντη Κανάκη που εκτιμώ πολύ. Τον φίλο Επιθεωρητή Φιλολογικών, κ. Λεωνίδα Γαλάζη, που έκανε την φιλολογική παρουσίαση της ποιητικής συλλογής.

Όμως, εκεί ήταν και η όμορφη εγγονή της μαμμούς του Λευκονοίκου, της αξέχαστης Αρετής Κάππα, η Αρετή Πεύκου Χατζηγεωργίου, καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, που μάς καθήλωσε με την εξαίσια απαγγελία των ποιημάτων του Άντη Κανάκη στα αγγλικά. Ένιωσα πολύ περήφανη για την παρουσία της αγαπημένης μου Αρετής. Απαθανατιστήκαμε και με τη γλυκύτατη κόρη της, όπως και με τη φίλη μου, Δήμαρχο Λακατάμειας, κ. Φωτούλα Χατζήπαπα. Εκεί και ο περήφανος σύζυγος της Αρετής, ο καλός φίλος, Ευρωβουλευτής, κ. Τάκης Χατζηγεωργίου. Εκεί και η εξαίρετη κόρη του ποιητή με την οποία, επίσης, απαθανατιστήκαμε, λόγω αγάπης και αισθημάτων εγκαρδίων.

Εύγε στα κορίτσια που ανέλαβαν το μουσικό πρόγραμμα.

Εύγε στην Κοινοτάρχη Αγκαστίνας και τα μέλη του Συμβουλίου για την πνευματική εκδήλωση που μας παρουσίασαν σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Συνεχίστε έτσι όμορφα και δημιουργικά, αγαπημένη μου Αναστασία».


  • Κοινοποιήστε: