Νέα, Φωτογραφίες

Το Σάββατο, 9/6/2018, πραγματοποιήθηκε προσκύνημα των γυναικών του Λευκονοίκου στον Άγιο Ραφαήλ και Τρισάγιο στη μνήμη του ήρωά μας Αναστάσιου Ζαρβού, που έπεσε πρώτος στις 6 Αυγούστου στην Αγία Τηλλυρία. Στη συνέχεια, η Δήμαρχος Λευκονοίκου κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη μαζί με τις γυναίκες του Λευκονοίκου κατέθεσαν στεφάνι εκ μέρους του Δήμου Λευκονοίκου στη μνήμη του ήρωά μας Αναστάση Ζαρβού από το Λευκόνοικο. Τέλος, πραγματοποιήθηκε γεύμα σε κέντρο της περιοχής και γεύτηκαν την υπέροχη τσιπόπιτα και τις διπλοπισιήδες της κ. Μαρούλας Ζαρβού Μιχαήλ.

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου δήλωσε:

“Ευχαριστούμε την αδελφή του ήρωα, την αγαπημένη μας Μαρούλα Ζαρβού Μιχαήλ για την υπέροχη τσιπόπιτά της και τις διπλοπισιήδες για όσες νηστεύουν”.

“Ευχαριστώ τη Γιούλικά μου, τη Γιάσουμα, τη γειτόνισσά μου στο Λευκόνοικο, την κόρη του Γιωρκή Χούτρη που μάς έφυγε νωρίς, για τις φωτογραφίες που μου έστειλε. Ευχαριστώ, επίσης, τις αγαπημένες μου Μάρω Σοφοκλέους και Φωτούλα Πόππου, όπως και την Κική Ζαρβού που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του σημερινού προσκυνήματος των γυναικών του Δήμου μας στον Άγιο Ραφαήλ. Ήταν μια οφειλή, ένα χρέος προς τον ήρωά μας και την αδελφή του. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που κάναμε το καθήκον μας. Ευχαριστώ όλες τις φιλενάδες μας που αγκάλιασαν την όμορφη ιδέα μας και πραγματοποιήσαμε σήμερα αυτό το προσκύνημα. Είναι όλες υπέροχες. Άξιες κόρες της τρανής κωμόπολής μας που μάς έμαθε να τιμούμε τους ήρωές μας”.

 


  • Κοινοποιήστε: