Εκδηλώσεις, Φωτογραφίες

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Θεόδωρο Πόππο, συνόδευσαν τρία παιδιά του Λευκονοίκου στη Νέα Ιωνία Αττικής, τα οποία είχαν την τιμή να ανοίξουν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η Δήμαρχος σε ανάρτησή της δήλωσε:

“Γιορτή της 25ης Μαρτίου σήμερα στον Δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής. Πρώτα η δοξολογία για την Εθνική Επέτειο στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων και μετά κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Μάνας. Της δοξολογίας προέστη ο αγαπημένος μας Μητροπολίτης, Γαβριήλ. Τα παιδιά του Δήμου μας με το λάβαρο και τις σημαίες μάς θυμίζουν ότι το Λευκόνοικό μας ζει. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο, κ. Ηρακλή Γκότση, και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη φιλοξενία και την τιμή που μας κάνουν κάθε χρόνο”.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

“Ρίγη συγκίνησης μάς κατέλαβαν στη θέα των παιδιών μας που άνοιξαν σήμερα την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Ιωνία Αττικής. Συγχαρητήρια, παιδιά μας. Ελευθέριε Μαρίνο, Νικόλα Θεοδώρου και Νικόλα Ιωνά, μας κάνατε πολύ περήφανους/ες! Χρόνια πολλά! Του χρόνου να παρελάσετε στο Λευκόνοικό μας!”.


  • Κοινοποιήστε: