Ανακοινώσεις

Συνάντηση σήμερα των συμμαθητών και συμμαθητριών μας του Γυμνασίου Λευκονοίκου σε εστιατόριο σε προάστειο της Λευκωσίας. Θυμηθήκαμε και τις συμμαθήτριές μας που έφυγαν από τη ζωή, τη Δήμητρα Γρηγορίου, τη Ρούλα Χριστοδούλου, τη Σωτηρούλα Πατσιά, την Παναγιώτα Κονναρή και τη Μαργαρίτα Σούγλη. Μνημονεύσαμε και τους ήρωές μας, Πέτρο Βελούση, Έκτορα Γιαννάτζη, Βασίλη Χατζησιεγκαλλή, οι οποίοι πολέμησαν λυσσαλέα τον εχθρό στις 23 Ιουλίου 1974 στη διάβαση του θανάτου στο Συγχαρί. Μαζί τους και ο ήρωας Μαθηματικός μας, Σωτήρης Μιχαήλ, ο οποίος έμεινε μαζί με τους μαθητές του και έπεσε στο πεδίο της τιμής!

Αιωνία η μνήμη όλων αυτών των αγαπημένων μας!

Θυμηθήκαμε, τέλος, και τους δύο συμμαθητές μας οι οποίοι μονάζουν στο Άγιο Όρος: τον Γέροντα Εφραίμ, ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, και τον π. Γαβριήλ της Μονής Διονυσίου, τον ξάδελφό μου, Μιχαλάκη Τόλλου!

Να έχουμε την ευχή τους!

Ο κύριος με τον οποίο μιλώ είναι γιος της ξαδέλφης μου, της μ. Παναγιώτας,, ο Γιαννάκης Καραγιάννης. Είμαι θεία του. Και είμαστε πολύ αγαπημένοι! Κάθε φορά που βρισκόμαστε χαιρόμαστε πάρα πολύ!

Αξίζει να αναφέρω ότι ευχαρίστησα εκ μέρους όλων τις συμμαθήτριές μας, την Παντελίτσα Μάρκου Γρηγορίου, για την προετοιμασία της συνάντησής μας, και τη Ζήνα Κουρή-Πούτρου, η οποία κάθε φορά που έχουμε εκδήλωση αναλαμβάνει να τυπώσει τις προσκλήσεις και τα προγράμματά μας δωρεάν! Επίσης, η Ζήνα εκτύπωσε και βιβλιαράκια που ετοίμασα με κείμενα και φωτογραφίες για την τάξη και το γυμνάσιό μας! Να είναι καλά και να βοηθά τους γύρω της!


  • Κοινοποιήστε: