Ανακοινώσεις, Προσωπικότητες Λευκονοίκου

Ψες, συναντηθήκαμε με τους γείτονες και τις γειτόνισσές μας από το Λευκόνοικο! Βιώσαμε πολύ όμορφα συναισθήματα, χαράς μα και συγκίνησης, καθώς η συγκέντρωση έγινε προς τιμήν του αγαπημένου μας, Άκη Στεφανίδη, τ. διπλωμάτη, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη, αλλά αγαπά τόσο πολύ το Λευκόνοικο και την Κύπρο μας.

Χαίρεται η ψυχή του να συναντάται με συμμαθητές, γείτονες και φίλους.

Μα κι εμείς τον αγαπάμε πολύ, γιατί στα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια ήταν το πρότυπό μας, όταν ως φοιτητής ερχόταν από την Αθήνα. Ύστερα, μας έφερε και την όμορφη Αθηναία αρραβωνιαστικιά του, τη Σούλα, που κι αυτή τελείωσε τη Νομική Αθηνών. Τη λάτρεψε όλη η γειτονιά μας κι αυτήν και τη μητέρα της, η οποία ήταν από πολύ καλή οικογένεια, θεία του υπουργού Κακλαμάνη, ο οποίος ήταν πρώτος ξάδελφος της Σούλας.

Μαζί μας ήταν και οι νύφες και οι γαμπροί μας οι οποίοι,-ες χάρηκαν μαζί μας τη βραδιά. Και τι δεν θυμηθήκαμε!

Πόσες αστείες ιστορίες! Πόσες όμορφες στιγμές! Πόσα κοινά βιώματα! Η γειτονιά μας ήταν όντως πολύ αγαπημένη, κι αυτή η αγάπη συνεχίζεται μισό αιώνα τώρα. Νιώθουμε πιο πολύ κι από συγγενείς!

Θυμηθήκαμε όσους και όσες έφυγαν με τον καημό της επιστροφής! Μαζί μας ήταν η γειτόνισσά μας, η θεία Ζηνοβία, που την έφεραν τα παιδιά της. Η αγάπη μας για τη θεία Ζηνοβία είναι μεγάλη!

Πραγματικά, ψες και πάλι μεταφερθήκαμε στα όμορφα χρόνια της χαράς μας στη γειτονιά μας! Στο Λευκόνοικό μας! Εκεί που μεγαλώσαμε μαζί! Σαν αδέλφια!

Σωτήρα μας, αναμένουμε το θαύμα που θα μας φέρει και πάλι ελεύθερους κοντά σου!


  • Κοινοποιήστε: